Предишният собственик ми каза че било от някакви пластинки.А на вън е студено,та като сваля гумата да имам веднага под ръка това което ще сменям предварително? Ако някой е имал подобен проблем нека сподели,че с Голф нямам никакъв опит.
Дрънчащи спирачни апарати,що е то?
-
DRAGSTER
- Автомобил: Jetta
- Двигател: CABD
Дрънчащи спирачни апарати,що е то?
От предното ляво колело на Г3 се чува тракане от спирачния апарат.
Предишният собственик ми каза че било от някакви пластинки.А на вън е студено,та като сваля гумата да имам веднага под ръка това което ще сменям предварително? Ако някой е имал подобен проблем нека сподели,че с Голф нямам никакъв опит.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най-вероятно е от едни пружинки (пластинки), които придържат накладките. В случая не изпълняват напълно функцията си, и поради това накладките потракват. При мен имаше същия проблем, но на задните накладки на Пасат. Ваското излекува моя проблем с притягане на точно определено място, ама не помня точно какво 
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
DRAGSTER
- Автомобил: Jetta
- Двигател: CABD
Защо, тебе нещо притеснява ли те колега?
Или просто защото сме си такива ?:twisted:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”