Мнението ви за алармите VALCOR на ф-ма "lesi"
Мнението ви за алармите VALCOR на ф-ма "lesi"
струва ми се много добра.... но то по упътване и няма стока, която да не е добра 

- dqvola666
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SATURN-M2
Ами гледаи сега SATURN-M2 са хубави пак и Вацко сте ти я монтира при добро желание.
- vortx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами какво да ти кажа... аз вече 2ра година съм с такава
В началото имах доста ядове... сменях я два пъти... защото ми бяха сложили модел който не подържаше необходимите ми функции... накрая ми сложиха третата... която се оказа дефектна и ме изостави на път - в Търново. Не можех да деактивирам имобилайзера и да се прибера
. (оказа се лоша спойка) След смяната ве4е нямам проблеми и се държи прилично... а що се отнася до функции може да имаш почти всичко!!! 
В началото имах доста ядове... сменях я два пъти... защото ми бяха сложили модел който не подържаше необходимите ми функции... накрая ми сложиха третата... която се оказа дефектна и ме изостави на път - в Търново. Не можех да деактивирам имобилайзера и да се прибера

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.lesi-bg.com/
Audi-то ми е с такава. Слагах я само за пред застрахователите и да не ръчкам с ключа да отварям, но си работи културно и нямам оплаквания.
Audi-то ми е с такава. Слагах я само за пред застрахователите и да не ръчкам с ключа да отварям, но си работи културно и нямам оплаквания.
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И това какво ще рече ...СМЕНИХА МИ Я БЕЗПЛАТНО.......значи не е издържала теста сигорен ли си че наистина е пробвана или просто е оправдание...???Има много по евтини и качествени аларми от валкор където издържат теста на шокова палка.....за леси е вярно че преди година две имаха много проблеми ама се борят хората,аз монтирам всякакви аларми вкл. и валкор но препоръчвам бсм или мак независимо че колегата не иска препоръки ама негова си кола негова си глава !!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”