Датчик за външна температура-Странен

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 14 дек 2008 10:18

DimitarBT написа:датчика съм си го сложил отдавна :). незнам днес дали ще работи нещо, но в понеделник ще си купя акув уред.но....раязвалнува ме това което каза за контролера, защото не един път съм махал буксите отзад.те са три.нищо чудно да съм съсипал някоя спойка.ще погледна после и ще пиша.още веднъж ти благодаря за помощта.тази тема стана реликва :)

Виж дали си включил всичко добре и д ане си изкривил някой пин /краче/ като си включвал - не помня много добре ама имаше май един куплунг с финни крачета - разгледай,разглоби го,провери и....така ;)
Виж ако работи нещо си взеим уред и премери датчика.
Аз ще се прибирам в София към четвъртък-петък (сега не съм при Пасат-а) и ще мрея и аз.Мери на изключен климатроник и неработеща кола - трябва да имаме еднакви показания или поне доста близки.
После ще пробваме да ги пали и да видим какво ще става с показнието....засега не е наложително.
А какво направи с другия - намери ли го къде е?

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Нед 14 дек 2008 12:41

контролера го разглобих.всичко си е наред.има куплунг и с финни пинове.и те са наред.остава да замеря датчика.а датчика за външна температура още не съм го намерил.в понеделник ще замеря другия датчик и ще пиша

Върни се в “Passat”