Търся да си купя такова нещо до 60-макс 80 лева.В предишните промоции на Метро имаше некво за 60-70лв дето беше май и токоподаващо и зареждаше и акумулатори.Дали си струва да се купува такова тип 3 в 1? А за тва http://www.thispay.com/catalog/index.ph ... uctId=2744 какво ще кажете?
Преди време на ладата имахме един руски компресор на 12В(демек на запалката) и беше железен,но съм го потурчил някъде и сега си търся поради факта,че във всяка бензиностанция компресора им показва странни стойности....

Компресор за гуми на 12В
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Компресор за гуми на 12В
BastunSelski написа:Преди време на ладата имахме един руски компресор на 12В(демек на запалката) и беше железен,но съм го потурчил някъде и сега си търся поради факта,че във всяка бензиностанция компресора им показва странни стойности....
Колега аз още имам един такъв съветски и наистина е вечен с уговорката, че веднъж на 2-3 години го разглобявам, почиствам и отново смазвам. Манометъра и до момента е много точен, като преди няколко месеца на среща пред НИМ го сравнихме с много прецизен и скъп немски манометър, а не китайско дърво.
Има една особеност - взимам ток директно от акумулатора защото от запалката предпазителя гореше почти незабавно.

Мотора на руския е направен без да са жалили медни проводници и затова не гори.

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А бе помпи имам и ръчна и крачна,ама искам такова автоматично да си взема. И да руското беше чук,вътре не съм го отварял,ама отгоре беше алуминиево и си тежеше,значи е имало материал:).В Бриколаж ходих и нямаше такива компресори...е имаше тия за по 10лева-аз такова няма да си купя.Ама утре ще проверя отново поне Бриколаж ми е до работата на един компресор место...
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Купих си такъв 
От Маргел за 88лв и съм доволен.Доста бързо помпа , е далеч не е като тия на бензиностанциите,но мен ме задоволява:).
Но имам едно питане,тъй като в книжката не пише. Докато помпам, как да видя на колко бар-а(атмосфери) е гумата?Щото сега го правя по негърския начин,а именно помпам-спирам-меря-помпам и така докато стигна заветните атмосфери.Ако някой има същата летяща чиния да пише

От Маргел за 88лв и съм доволен.Доста бързо помпа , е далеч не е като тия на бензиностанциите,но мен ме задоволява:).
Но имам едно питане,тъй като в книжката не пише. Докато помпам, как да видя на колко бар-а(атмосфери) е гумата?Щото сега го правя по негърския начин,а именно помпам-спирам-меря-помпам и така докато стигна заветните атмосфери.Ако някой има същата летяща чиния да пише

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Дадоха ми малко компресоче за запалка с размерите на две Nkoi-и 3310. На него пишеше VW AUDI GROUP и просто какви чудеса направи, ако някой знае от къде може да се поръча такова нещо 
Прилича на това http://www.avto.bim.bg/Kompresor_pr41826.html ама тогава беше много мръсно а цената ме съмнява да е 25 лв

Прилича на това http://www.avto.bim.bg/Kompresor_pr41826.html ама тогава беше много мръсно а цената ме съмнява да е 25 лв

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
От "Гарван" а съм купувал звяр.Имаше го на промоцоя в Практикер в края на 2011г. Бах качвал и снимки , а и "parno" беше писал, че в склада в който работи има същия модел. Вдига гума 225х60 R15 oт почти 0. Като вдигне на 2,7-3 може спокойно да си държиш ръката в/у корпуса,не мирише на изгоряло
В момента е курорт в Турция, мога да го снема пак след понеделник.
П.П. Предпазителя на запалката не изгаря с него , същото се отнася и за всеки от 2 та куплунга в багажника.Помпи си добичето. За джипове и бусчета е.
Ето го звяра - изрових снимка.

В момента е курорт в Турция, мога да го снема пак след понеделник.
П.П. Предпазителя на запалката не изгаря с него , същото се отнася и за всеки от 2 та куплунга в багажника.Помпи си добичето. За джипове и бусчета е.
Ето го звяра - изрових снимка.
Последна промяна от kris11 на Вто 24 сеп 2013 8:39, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Между другото, този от линка даден от колегата Kuncavia заслужава ли си. Компактен е, в хубава опаковка и цената му е добра. Въпросът е дали вдига достатъчно налягане. Аз си купих един български, произведене някъде в Хасково, ако не се лъжа за 40 лева. Оказа се, че не върши работа. Не вдига налягане, даже като взема да помпам гумата ми спада. Тръгнах да го сменям, ама се оказа че ми трябват здрави нерви и се отказах.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
препоръчвам този - http://www.louis.de/_308277b637208375379af71189b0ff9577/index.php?topic=artnr&artnr=10002998&lang=en
изключително малък, работи добре.
може да си го поръчате в БГ без оскъпяване например от BGRider или кой да е друг дистрибутор на Louis.
може да си го поръчате в БГ без оскъпяване например от BGRider или кой да е друг дистрибутор на Louis.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nii написа:препоръчвам този - http://www.louis.de/_308277b637208375379af71189b0ff9577/index.php?topic=artnr&artnr=10002998&lang=en
За съжаление в BGRider го нямат, а Гугъл не връща нищо за България.
И пак да попитам някой ползвал ли е този от АутоБим, няколко поста по-нагоре.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Pinto_mm написа:За съжаление в BGRider го нямат, а Гугъл не връща нищо за България.
даваш им парт номера 10002998 и след седмица-две ти го докарват.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”