проблем с заглъхване и странно вървене ААМ
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с заглъхване и странно вървене ААМ
колеги да ви питам напоследък ми прави впечетление че моторът мй се държи малко странно незнам при някой да ли сее случвало така ,значи на по голяма скорост като дам повече(по рязко) гас и се получава глъхнене на мотора смисъм много бавно поема на малките не ми е правило впечетление да е така , също интересно забелязвам на моменти доста хубаво си върви на моменти не ,все едно се губи мощност , пък и ми се струва че се влияе и от температурата навън , ако някои каже имам си нов съеденител , кабели , свещи ,филтри , закачано е на комп грешки няма (карам си само на бензин) дайте съвет!
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с заглъхване и странно вървене ААМ
absent написа:колеги да ви питам напоследък ми прави впечетление че моторът мй се държи малко странно незнам при някой да ли сее случвало така ,значи на по голяма скорост като дам повече(по рязко) гас и се получава глъхнене на мотора смисъм много бавно поема на малките не ми е правило впечетление да е така , също интересно забелязвам на моменти доста хубаво си върви на моменти не ,все едно се губи мощност , пък и ми се струва че се влияе и от температурата навън , ако някои каже имам си нов съеденител , кабели , свещи ,филтри , закачано е на комп грешки няма (карам си само на бензин) дайте съвет!
До днес имах същия проблем но аз карам на газ!10 минути откачен акумулатор-колата е като нова
Нищо не губиш...Пробвай с разкачане на плюсовата клема!Поне при мен ефект имаше
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
то много лесно да си я купя ама ако нее от нея
преди сменях наред ама нещо няма смисал това , ако нее от това значи това ако нее от него другото , бях наринал масата му и пари и нищо !
преди ходих да я закачат на комп и ми каза че ламбдата си работи добере забравих какви напрежения ми каза че и графика ми показва човека
преди сменях наред ама нещо няма смисал това , ако нее от това значи това ако нее от него другото , бях наринал масата му и пари и нищо !
преди ходих да я закачат на комп и ми каза че ламбдата си работи добере забравих какви напрежения ми каза че и графика ми показва човека
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
капачката и палеца също са сменени , този температурен датчик каде се намира наи отгоре върху 1 маркуч с 4 кабела?
и евентоално как мога да разбера дали работи (да не купувам напразно)
някакво съпротивление или нещо такова ?
прави ми впечетление че на таблото стрелката на градусите не отчита правилно , дори лятото не се мърдаше от 70 градуса сега пак там отива като загрее иначе парно сичко си е ок.
Забравих да напиша че оста която се набива палеца (делкото)
има лувт около себе си
незнам дали така трябва да бъде
и евентоално как мога да разбера дали работи (да не купувам напразно)
някакво съпротивление или нещо такова ?
прави ми впечетление че на таблото стрелката на градусите не отчита правилно , дори лятото не се мърдаше от 70 градуса сега пак там отива като загрее иначе парно сичко си е ок.
Забравих да напиша че оста която се набива палеца (делкото)
има лувт около себе си
незнам дали така трябва да бъде- absent
- Автомобил:
- Двигател:
днес си правих задната чистачка щот беше блокирала и да не паля постоянно от време на време давах на контакт после като изкарвах голфягата от гаража рекох да напрая 2 -3 врътки и баси това са опраило с глъхненето
обаче след малко да ама не като поизтине мотора пак си го праи и интересното е че кат каже да не върви и бръмчи някак си странно чува се отпреде пред краката ми , пък днеска като се опрай замалко това бръмчене изчезна ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”