здр колеги
имам следния проблем
купих кола от софия и и се оказа че собственика по талон я е продал на на човека от които я купих но тои е минал само през нотариус без да я регистрира в кат и даначно и ми я продават на мен и нотариуса казава няма проблем така ще може да я регистрираш в разград но уви не успях!
сега ме насочиха да турся стария собственик и да си я прехвурля пак но не мога да му издиря номера
какво мога да направя от тук нататъка?
може ли да се намери някак този номер?
естествено ще си платя кото трябва само да стане

проблем с пререгистрация помогнете
Преди около 3год. купих кола с подобен проблем,беше минала през няколко собственика без да се сменя талона,а само с некви хвърчащи договори,които дори небяха и заверени от нотариус!Отне ми около 4-5 месеца докато намеря собственика по талон,някакъв търгаш,който срещу скромна сума ме заведе при негов човек нотариус и направихме договор почти без никви документи,после намерих човека от който купих колата и той по банков път плати данъка само за последната година и от там в КАТ и т.н.Честно казано костваше ми доста тичане и нерви(но колата си заслужаваше),сега никога не бих се ангажирал с подобно нещо!Мога да ти пожелая само успех колега
- topgun1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с пререгистрация помогнете

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”