Локални срещи Пазарджик - архив
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета, моля Ви се спрете с тези спамове, който имал апаратче и който нямал. И без това темата е вече 12 страници, от които поне 10 са само с такива мнения и глупости. Моля Ви се ползвайте лични за тези работи. Ако продължаваме в същия дух темата ще замине в коша. Смятам, че няма на никой да му е приятно.
Предлагам темата да си остане само за локалните срещи и ако някой има проблем, или му трябва нещо от Пазарджик и околията да пише, а не за апаратчета и тем подобни работи.
Предлагам темата да си остане само за локалните срещи и ако някой има проблем, или му трябва нещо от Пазарджик и околията да пише, а не за апаратчета и тем подобни работи.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
BigTo написа:Момчета, моля Ви се спрете с тези спамове, който имал апаратче и който нямал. И без това темата е вече 12 страници, от които поне 10 са само с такива мнения и глупости. Моля Ви се ползвайте лични за тези работи. Ако продължаваме в същия дух темата ще замине в коша. Смятам, че няма на никой да му е приятно.
съгласен съм , ма малко се обидих ...

та по въпроса , значи ще е на 21-ви така ли , и от колко часа ? според мен ще е най-добре да е към 13.00 или 14.00 , понеже се стъмва по-рано и така ... а за място , вия кажете понеже аз несъм от града

- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g