Имах допреди година и нещо сигнум 3.0 ТДЦИ,то е подобно,но е хечбек. Според мен търси такъв двигател,вярно обслужването и съединителя е пари,но има страхотен въртящ момент(след смяната на съединителя за момент го отпуснах няколко пъти толкова рязко,колкото бързо мога да си вдигна крака от него,без газ,няма гаснене,подскача и тръгва) и разхода е около 8-8.5,поне толкова моята толкова харчеше,смесено. Шест степенна скоростна кутия и невероятно тих Исузу мотор. Много ме дразнеше,че непрекъснато светеше по таблото предупреждението,че може и някога да ти изгори някоя от крушките,сменяваш,малко да поработят и да се промени съпротивлението и го изкарва да се смени с нова,понеже можела и скоро да изгори,нищо че си работи... Като механика никакви ядове,обаче,както казах,масло 8 литра,акумулатор 100 ампера,съединител над 3000 лева скъпи,но колата си заслужава,поне с този мотор. А и сигурно доста са паднали цените на частите за нея,все пак е доста стар модел,аз съединител сменях преди 4 години.

Съвсем не е някаква бегачка,но има добър вървеж,особено доускорение. Ако вземеш с такъв мотор,имай предвид,никога ама никога да не оставяш колата на скорост,можеш да убиеш някой или да смачкаш някоя кола за части от секундата ако завъртиш ключа и е на скорост...