-Вчера ми се случи следното!
-Карам си в дъжда и на едно кръстовище подавам газ и колата започва да придърпва,започнаха да падат оборотите...
Подавам газ максимално и плавно,но сякаш нямаше синхронизация- прдала с двигателя
Спирам на един паркинг и отварям капака, като не гася двигателя и забелязвам че няма мокро по него по свещи, кабели и тнт.
Обаче оборотите започват да варират около 800/600 аха-аха да угасне.Спрях двигателя и се сетих ,че предният ден преди да се прибера в нас минах и заредих на бензиностанция ЕКО!!! Имам и карта на клуба и вече около 1 година зареждам там без проблеми.
И ми мина една идея,на близо имаше една бензиностанция ОМВ и си взех една добавка за гориво-РЕДЕКС и налях от 95-Карера за 5лв,запалих отново и повече нямаше проблеми,колатаа спря да прекъсва оборотите се нормализираха буквално за 2мин.Карах и днес но нямаше проблеми.
Та мисълта ми е :
-Възможно ли е в бензина който съм налял на ЕКО да е имало вода,и това ли е причината за прекъсването?
Как ще е добре- Да сменя ли горивния филтър отново(Сменен преди 8000км) или да източвам горивото от резервоара???

Иаз незнам колега!!!