човешко ли е бе да го е.а..внимавайте как затваряте багажник
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
човешко ли е бе да го е.а..внимавайте как затваряте багажник
кажете човешко ли е както обикновено по и 1 и същ начин си затварям багажника та и днеска така пускам го не от много високо даже армотесиорите не са нови че да го дарпат да се прибира и кво чувам как стакло става на сол не искам да го повярвам тамно е не виждам светквам и кво да вида задното стакло на сол да го еба по добре да го бех продал а аз го пазех щото немаше как да си затаврям колата а тя е бласната и кисне на 1 поляна
Последна промяна от snickers_ на Вто 16 дек 2008 21:29, променено общо 1 път.
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Бързият написа:Какво ? Само аз ли не схванах
Абе май и аз

Това не е единственото мнение на колега с неясно съдържание

snickers_ написа:[quote="HOMEP OCEM"?
- Ми… Пасъм аз бе, тиго навра у газо!" леле ако щете вервайте паднах от стола парво ти го наврва разпраа и от там ми даржи валга и продалжавам да ета и ми е смешно и от там акто прочетох па съм аз умрех паднах от стола хахах
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи във тая темата фън имаше 1 цитат не ми се търси момчето беше написал умишлено думите с разместени места на буквите и е доказно че ако мозака ти е достатачно развит няма нужда те да са си на местата и докато четеш разбираш всичко а това че вие само и само се стремите да правите забележки незнам... явно ви е кеф
snickers_ написа:значи във тая темата фън имаше 1 цитат не ми се търси момчето беше написал умишлено думите с разместени места на буквите и е доказно че ако мозака ти е достатачно развит няма нужда те да са си на местата и докато четеш разбираш всичко а това че вие само и само се стремите да правите забележки незнам... явно ви е кеф
Е не, ти пиши на шлокавица, па ние нека си натоварваме недоразвитите мозъци, поне една запетайка слагай.Казваш ти е развит мозъка, но на нас явно не ни е и неможем д ати хванем мисълта, много бързо я изстрелваш.
От една книга..."пиша ти бавно, защото знам че неможеш да четеш бързо"

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
snickers_ написа:значи във тая темата фън имаше 1 цитат не ми се търси момчето беше написал умишлено думите с разместени места на буквите и е доказно че ако мозака ти е достатачно развит няма нужда те да са си на местата и докато четеш разбираш всичко а това че вие само и само се стремите да правите забележки незнам... явно ви е кеф
Колега,тук има правила и са за всички.Ако всеки почне да псува тук,какво ще стане?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”