Здравейте Колата ми е Венто 1,8 mi 1993 г. ABS мотор. от известно време /месец два/ в колата ми мирише на изгорели газове и не се търпи. Незнам какво да правя . Не миерише постоянно и не мога да определя кога и при какви обстоятуелства мирише. Първо си мислех че дишам газовете от Софийските засдръстгвания и газовете влизат през вентилатора но мисля че проблема не е там защото почна да ми се струва че газовете може и да са си мои от мойта кола защото ми мирише и сутрин като я запаля на паркинга - там няма задръствания. Направи ми впечатление че май мирише повече когато потеглям по кръстовища , но не винаги Иначе колата е пушка нямям проблеми никакви.
mod edit: dobrin
Мирише на изгорели газове в купето
-
plamenty
- Автомобил:
- Двигател:
ЗДРАВЕЙТЕ! Вчера започна пак да ме мирише вного на газове в колата но и видях да излиза дим изпод капака. Спрях отворих го и видях че ми хвърля бензин от идин маркуч който влиза в моноинжекцията, бензина пръска по нагретия двигател и ми го връща в купето под формата на гадни тазове. интересно че не ми го праве постоянно а когато си поиска. Смених маркуча за 5 лева и проблема е РЕШЕН. Благодаря за мненията и съветите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”