Какви свещи да си взема за АБС 90 коня?
В магазина ми предлагат бош +2 но това нищо не ми говори за 30 лв.
Какви ще ми препоръчате като марка и модел, колата се кара предимно на газ.
Как да позная дали е истинска или менте?
Свещи за АБС двигател
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
и брик-а не са лоши
не исках да експериментирам и съм с НЖК и си карам и са си ок
за брика ми натресе един приятел уж само за пробата, пробвах и па нема разлика екстра са си
за бош няма да им правя "антиреклама" само че ги правят в Турция, не съм ги пробвал не знам
не са така добри като едновремешните
извод: истината е някаде там
да е маркова и по възможност с ясен произход
за брика ми натресе един приятел уж само за пробата, пробвах и па нема разлика екстра са си
за бош няма да им правя "антиреклама" само че ги правят в Турция, не съм ги пробвал не знам
извод: истината е някаде там
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Предполагам,че си искал да напишеш за БРИСК,а не БРИК!Ако говорим за BRISK-SILVER,аз съм също за тях.zdravko555 написа:и брик-а не са лоши![]()
за брика ми натресе един приятел уж само за пробата, пробвах и па нема разлика екстра са си![]()
за бош няма да им правя "антиреклама" само че ги правят в Турция, не съм ги пробвал не знамне са така добри като едновремешните
![]()
извод: истината е някаде тамда е маркова и по възможност с ясен произход
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
balamata написа:Предполагам,че си искал да напишеш за БРИСК,а не БРИК!Ако говорим за BRISK-SILVER,аз съм също за тях.zdravko555 написа:и брик-а не са лоши![]()
за брика ми натресе един приятел уж само за пробата, пробвах и па нема разлика екстра са си![]()
за бош няма да им правя "антиреклама" само че ги правят в Турция, не съм ги пробвал не знамне са така добри като едновремешните
![]()
извод: истината е някаде тамда е маркова и по възможност с ясен произход
Бриск-Силвер срещу триполюсните Денсо....
цена на Денсо...8 лв,цена на Бриск-Силвер -4.50 лв(бройката)
-разход на газ 1 л./100 по-малко с Бриск-Силвер отколкото с Денсо-триполюсни...
Боклуците Бош въобще не искам да ги чуя....а NGK има толоква ментета,че не бих си купил....
Всичко написано по-горе е проверено ..лично от мен...
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Уточнявам
BRISK LR15TC са мойте , триполюсни малко по-студеени се явяват от препоръчителното, не са препоръчаните за голфа но стават
нжк-то ги дават 6-ца т.е. топли и като ги гледам как работят ми се струва че са прекалено топли или карам на прекалено бедна смес защото избелва електродите и централния и изолатора и страничните
Но и стези с по-малкото топлинно число след 30 мин каране колкото да се прибера от работа и ги избели пак
BRISK LR15TC са мойте , триполюсни малко по-студеени се явяват от препоръчителното, не са препоръчаните за голфа но стават
нжк-то ги дават 6-ца т.е. топли и като ги гледам как работят ми се струва че са прекалено топли или карам на прекалено бедна смес защото избелва електродите и централния и изолатора и страничните
Но и стези с по-малкото топлинно число след 30 мин каране колкото да се прибера от работа и ги избели пак
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”