Та, молбата ми е към тези, които се занимават професионално с този вид техника или скоро са минали по пътя на проучването до взимане на решение. Добре ще бъде ако някой може да каже дали някои модели се повреждат повече от други защото скоро бях в КиК сервиз и се хванах за главата – сервиза е пълен с телевизори с плоски екрани.
Като начални изисквания мога да кажа да не е по-малък от 32 “ и да не е по-скъп от 2к лв.
Какво ще кажете за сегашната промоция в Метро: Самсунг 37” или 93 см.
- резолюция: 1366 x 768
- контраст: 7500:1
- яркост: 500 cd / m кв.
- време за реакция 8 ms
- HD ready
- HDMI high definition multimedia interface
- Ъгъл на виждане 178 / 178
- PC вход
- DNIE Pro Технология за подобряване на картината
- SRS TRUSURROUND XT звукова система 2 x 10W
- PIP (PC/HDMI)
Цена 829 лв. без ДДС, 994 лв. с ДДС
Някой ако може и да разясни кой параметър какво означава.
mod edit: dobrin
Съвет за покупка на LCD телевизор
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Единственото хубаво на LCD телевизорите на Самсунг е..... цената ,ти си решаваш ! До 2К лв ще си вземеш мнооого добър 32" /дори 40"/ Sony с Full HD и цифров тунер а от догодина пише във вестника че ще пускат няколко цифрови ефирни телевизии !
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=7402
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=7402
Последна промяна от Stivi на Сря 17 дек 2008 17:58, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за покупка на телевизор
ila написа:Като начални изисквания мога да кажа да не е по-малък от 32 “ и да не е по-скъп от 2к лв..
Телевизор не се купува всеки ден,а много гадно е няколко години да се чустваш прецакан че не си дал повечко пари за да си вземеш истински телевизор ! А размера има значение но при по-евтините телевизори той е недостатък а не предимство !
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за покупка на телевизор
Stivi написа:ila написа:Като начални изисквания мога да кажа да не е по-малък от 32 “ и да не е по-скъп от 2к лв..
Телевизор не се купува всеки ден,а много гадно е няколко години да се чустваш прецакан че не си дал повечко пари за да си вземеш истински телевизор ! А размера има значение но при по-евтините телевизори той е недостатък а не предимство !
опс

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
WDW написа:А защо не поизчакаш с LCD-to ?
На този етап тая технология още не е стабилна и добре усвоена!
Ако мислиш да го сменяш след година и половина две , тогава взимай! Ако ли не по-добре изчакай малко или мисли за някой голям хубав CRT!
Това от мен !
Ти ме уби. 6та година съм с lcd монитор....с телевизор от 2....в магазините почти няма тръби вече, а ти го върна в праисторията....ако се шегуваш кажи да знаем...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много ми е интересно ,защо хора които си нямат и грам понятие пишат глупости!
В момента Самсунг имат едни най-добрите матрици за ЛСД ТВ-та. Съотношението качество /цена е най-реално при тях.Някои модели на Самсунг като 40-А656 слагат Сони в малкия си джоб.Отностно Сони си прав ,но за моделите които се произвеждат в Япония за тези ,ами те са по-големи дървета о т доста други ТВ--а
@ila,
Огледай се за друг модел Самсунг , примерно тези от 6 серия
32-А656 нещо от този сорт. http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09037938
В момента Самсунг имат едни най-добрите матрици за ЛСД ТВ-та. Съотношението качество /цена е най-реално при тях.Някои модели на Самсунг като 40-А656 слагат Сони в малкия си джоб.Отностно Сони си прав ,но за моделите които се произвеждат в Япония за тези ,ами те са по-големи дървета о т доста други ТВ--а
@ila,
Огледай се за друг модел Самсунг , примерно тези от 6 серия
32-А656 нещо от този сорт. http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09037938
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”