Локални сбирки в Сливен - архив
- gecata5767
- Автомобил:
- Двигател:
Exell написа:purvo se izvinqvam za purvoto mi mnenie na latinica , no telefona nqma kirilica I kre. ne baca.
ta v subota ranoto trugnahme za moreto I tochno predi sliven golfa potroshi skorostite. Tova se sluchva v 04:00 chasa I purvoto neshto za koeto se setih beshe da zvunna na nqkoi ot foruma za help no nqmah net pod ruka I telefon . viknah putna pomosht che kolata ne mojeshe I da se tegli I ni otkara do serviza na shkoda . Hubavoto e che momcheto s putnata pomosht v 06:00 mi nameri skorosti za 300 lea no trqbvashe da chakame serviza da otvori. Do nego ima oshte edin serviz I doidoha momchetata I svurshiha rabota.
Iskam da vi zapitam vsichki I po tochno Musura kakvi sa vi vpechatleniqta ot vuprosniq serviz (kazvashe se TECHNO.... neshto si). A I da spomena che v toq Sliven vidqh tolko golfove che pochnah da si mislq da nqma nekoq klubna sbirka. Kato za purvi vpechatleniq grada vi mi haresa . Sq imam I problemi sus suedinitelq ta , ako se naloji Musure moje li da se oburna kum teb za pomosht? Ako da moje da pratish tel na LS che tursih v klubnata knijka no ne namerih ?
Blagodarq na vsichki predvaritelno
бреии

аз три пати водя пасатора на сервиз и трита пати се омазват нещо (това за слиевен) и вече сам си го ремонтирам че ми писна да отида да си дам парите и да ми прецакат колата

- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
....
и аз ще съм там
- golf II gti
- Автомобил: Jetta GL
- Двигател: RP
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сливналии
колеги аз съм от ямбол...някои можели да ми каже в сливен неска работят ли некви тунинг магазини....знам 4е има6е един в които се продават спортни седалки....мерси
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сливналии
Колега до колко пари търсиш седалка? Имам в предвит че в Ст. Загора продават нови реплики на спарко и омп на 230-250 лева