Съвет за покупка на LCD телевизор

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 17 дек 2008 19:19

За LCD - Самсунг и всички останали. Това не е въпрос на фенщина и може да се види във всеки един Техномаркет, каква картина "вади" Самсунг, и каква вадят всички останали. След него, спокойно мога да класирам LG. Сонито бяха най-добри при кинескопите, за съжаление немогат да се похвалят със същото при LCD, с което не искам да кажа че са лоши, просто за парите които струват, има по-добро.

6-тата серия на Самсунг, в съчетание с Playstation 3 и с HD филм - спира дъха.

Всяко LCD само по себе си, дава много добра картина, разликата се усеща, когато ги пуснете всичките един до друг. Поради тази причина, телевизор не се купува по характеристики, дето се вика, око да види, ръка да пипне :wink: .

Относно проблемите..... ами техника е всичкото е въпрос на късмет.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 17 дек 2008 19:24

iceto написа:относно самсунга - питай в сервизите, коя марка е най-редовния пациент

За такъв въпрос има дежурен отговор "Най-много са продадени затова и най-много ги има в сервизите!" което поне за мен не оправдава честото им дефектиране ! Аз в момента съм с CRT Самсунг и 2г. нямам проблеми с него но като вземам LCD /а то ще е скоро/ със сигурност няма да е от тази марка !

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Сря 17 дек 2008 19:34

В днешно време техниката е толкова унифицирана, че избора е въпрос на вкус! А Сони слагат матриците на Самсунг, така че не знам дали е оправдано да се дават пари за Сони.
Аз бих взел телевизора с екстрите които са ми необходими и този, който ме удоволетворява в съотношение цена-качество !!!

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Сря 17 дек 2008 19:44

А сега всички които писахте в темата, кажете занимавали ли сте се скоро с телевизори, защото аз всеки ден съм пред тях. Давам предложение на автора на темата: Sony 32V4500 цена в момента 1299лв(изчерпва се страшно бързо), или Sony 37V4500 цена 2059лв(много слабо се купува, 37 инча се търси рядко). Да ми пише на лично да му обясня защо.
П.П. Ако автора реши после може да публикува личното ми в темата.
8)

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 17 дек 2008 19:49

Ти да не си от тези разбирачи - опа, извинявай! - консултанти в ТЕХНОмармаладите и производни на тях? :mhihi:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 17 дек 2008 19:50

Stivi написа:За такъв въпрос има дежурен отговор "Най-много са продадени затова и най-много ги има в сервизите!" което поне за мен не оправдава честото им дефектиране ! Аз в момента съм с CRT Самсунг и 2г. нямам проблеми с него но като вземам LCD /а то ще е скоро/ със сигурност няма да е от тази марка !

Прав си за дежурния отговор, ама и в него има много истина. То и затова Българските сервизи, преливат от развалени VW-та, но прави ли ги това лоши?

Ако съдиш за LCD телевизорите на Самсунг по това какви са им били CRT-тата, ще допуснеш грешка (защото те не бяха добри), същата която правят много стари потребители на Сони CRT, закупувайки новото си LCD - пак на същата марка, като визирам качеството на картината, която получавате за парите които плащате. Титаните от миналия век (Сони, Мерцедес, Тошиба и т.н.т) отдавна не са, това което бяха и избора е все по-труден, и по-труден :? .

Приеми го като съвет, а не като заяждане или нещо от сорта :wink:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Сря 17 дек 2008 20:09

Аз си взех САМСУНГ 32..437 с цифров наземен тунер , засега съм доволен ,...

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Мнениеот palikari » Сря 17 дек 2008 21:29

gomez написа:В днешно време техниката е толкова унифицирана, че избора е въпрос на вкус! А Сони слагат матриците на Самсунг, така че не знам дали е оправдано да се дават пари за Сони.
Аз бих взел телевизора с екстрите които са ми необходими и този, който ме удоволетворява в съотношение цена-качество !!!

по-точно ползват един и същ производител на матрици,но освен матрица в едно тв има и други неща.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Сря 17 дек 2008 21:34

Аз също ще ти кажа да питаш по сервизите кой е най редовният пациент,мани ти тия-най много били продадени...
приятел си го купи на втория ден почна да дава черно бяло,след 2 месеца сервиз на 4тия ден почна да дава цветрни петна по екрана...
съответно бе сменен с Панасоник и работата заспа :wink:

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dinko_bonev » Сря 17 дек 2008 21:35

Колега, от година имам Сони Бравиа и съм много ама много доволен!
Бих ти препоръчал да погледнеш промоцията в магазини "Зора" - Сони Бравиа 32 + прилично ДВД Сони = 1199 български лева.

Поздрави!
И каквото и да си вземеш да те радва и не се поврежда!

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 17 дек 2008 21:54

Skruji написа:А сега всички които писахте в темата, кажете занимавали ли сте се скоро с телевизори, защото аз всеки ден съм пред тях. Давам предложение на автора на темата: Sony 32V4500 цена в момента 1299лв(изчерпва се страшно бързо), или Sony 37V4500 цена 2059лв(много слабо се купува, 37 инча се търси рядко). Да ми пише на лично да му обясня защо.
П.П. Ако автора реши после може да публикува личното ми в темата.
8)

много доволен от Сони точно тази 32ка, която ти препоръчва колегата.
Вземи я, няма да съжаляваш
цифровия тунер е много предимство за мен- имаш само едно дистанционно

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Сря 17 дек 2008 21:55

ChimeyJimmey написа:Ти да не си от тези разбирачи - опа, извинявай! - консултанти в ТЕХНОмармаладите и производни на тях? :mhihi:

Заради такива като теб не пиша в темата, консултант съм ако това те интересува живо. :x

dinko_bonev написа:Колега, от година имам Сони Бравиа и съм много ама много доволен!
Бих ти препоръчал да погледнеш промоцията в магазини "Зора" - Сони Бравиа 32 + прилично ДВД Сони = 1199 български лева.

Поздрави!
И каквото и да си вземеш да те радва и не се поврежда!

И тази промоция я бива, ама за 100лв отгоре - 32V4500.
Поздрави на всички "разбирачи", оппа консултанти в Техно-нещо си.

Последна промяна от Skruji на Сря 17 дек 2008 21:57, променено общо 1 път.

aito
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот aito » Сря 17 дек 2008 21:55

здравейте.искам да използвам същата тема-може ли някой по запознат да ми каже защо JVC 37 LT37A80ZU е модела и ми назъбва образите и ми размазва краката на футболистите дори.... :evil:
от контраста ли е ...резолиуция....може ли да му се прави нещо по настройките?

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 17 дек 2008 23:37

Skruji написа:Заради такива като теб не пиша в темата, консултант съм ако това те интересува живо. :x

Ти пък какво се цупиш веднага?
Просто питам.
Може пък да си от свестните разбирачи.
Нищо, че аз не съм срещал и съм предубеден.

Няма ли ценни съвети в темите, връзки към които съм дал?
Или просто отново никой не чете, важното е да пише...

Жив, здрав и късмет! :041:

P.S. A какви по-точно са тея като мен?
Спокойно, аз не държа карез, каквото и да ми кажеш, въпреки че не ми личи... mhihi

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 18 дек 2008 7:26

Stivi написа:Единственото хубаво на LCD телевизорите на Самсунг е..... цената ,ти си решаваш ! До 2К лв ще си вземеш мнооого добър 32" /дори 40"/ Sony с Full HD и цифров тунер а от догодина пише във вестника че ще пускат няколко цифрови ефирни телевизии !
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=7402

Глупости на търкалета.... Самсунг нямат почти нищо друго свястно но са много много напред в телевизорите....
Колега чети тук http://forum.setcom.bg/index.php/topic,34906.0.html много е но ще ти се изяснят много неща.....

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”