Питане за компютър на Голф 3, 1.4 ABD

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
valka
Автомобил: поцинкован танк
Двигател:

Питане за компютър на Голф 3, 1.4 ABD

Мнениеот valka » Сря 17 дек 2008 22:25

Та накратко...
Имах(и все още имам) хиляди проблеми с гаснене на колата в движение, гаснене на място, едвам върви, при рязко подаване на газ заглъхва, падат обороти пак гасне и т.н. Е оказа се, че тия проблеми се причиняват също така от доволно количество чарколяци. Та зачетох се аз тука..., то кабели-мабели, то свещи, делко, бобина с комутатора, датчик на Хол, бензинова помпа, па ламбда сонда, температурен датчик, бензинов филтър...направо да си бях купил направо друга кола най-добре щеше да е.
Та варих го, пекох го, въртях го, суках го и пак от торбата с ония ми ти работи, най-големия ...нали... извадих или от трите пръста пак оня в средата остана за мене. Смених свещи, филтър, купих нова бобина с комутатор, делко втора ръка с оня датчик, бях на диагностика в Хеед 91. Уж бензиновата помпа си държи налягане. За грешки не ми казаха.
2 седмици колата ми е при друг майстор. И след смяната на някои от тия по-горни нещица няма оправия. Колата пак гасне.
Та идвам си и на въпроса:
Възможно ли е комютъра на мойто ABD да си е заминал. Евентуално аджеба да питам ако има запознати - каква е процедурата. Втора ръка ли да търся, евентуално предполагам от абсолютно същия двигател и година на производство...В тая насока ми е питането...
Мисля да мина през още един сервиз за диагностика иска ми се Юнитрейд ама да видя първо как са им цените... То в такъв филм не съм очаквал да попадна с тая кола - 3 месеца да си имам паметник зад блока. :(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”