здравейте
Търсачката от няколко дена не ми върши работа всякак пробвах,затова ще питам.
днес ми направи впечетление,че в момента когато изгасям двг.(1.6 ABU),в същото време когато той спира,се чува и кратко бучене от бензиновата помпа.Почти съм сигурен че като беше топло времето пристъргването го нямаше.От 4 пъти два го прави...
Колата няма газ,кара се само на бензин.
голфа си пали нормално,в движение звуци няма,единствено като се даде на контакт се чува за секунда помпата,сещате се...
От както имам колата почти две год. аз бензинов филтър не съм сменял.
Моля за съвет да сменям ли помпата-какво да предприема?
при това положение да предприемам ли дълго пътуване?
Също ако някой колега намери някоя тема по въпроса...
благодаря.
бензинова помпа или знам ли
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
бензинова помпа или знам ли
Последна промяна от mariovasi на Сря 17 дек 2008 22:55, променено общо 2 пъти.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
бензинова помпа
Здравейте...след неделните бученета от бензиновата помпа на следващият ден всичко нормално.Пали си колата няма шумове от помпата,абе ок.
Вчера не беше палена-карана...купих гор.филтър Mann-Filter.
Както ме посъветва колегата "Бързият" филтъра ще се сменя...Та защо ви разправям всичко до тук?
Тази сутрин се качвам в колата,с мечтания за избавяне от мъките ми филтър,и опс голфо не пали
.Пребръмчава за част от сек. и не.На десето въртене чукнах леко газта и запали.
Смених филтъра,от стария няма да описвам какво изтече
Покарах малко с надежда че случките са в историята,ама не.Много скоро проблемът с паленето се повтори(като преди това няколко пъти си палеше без проблем).
Иначе в движение оборотите са си перфектни както обикновено и всичко като ускорение на колата и т.н. е добре.
Следва...Vag-Com,-всичко възможно проверено никакви грешки,
на температурният датчик отделиха най голямо внимание,налягане на бенз.помпа,сонда,центровки делко и др.хората казват ок е...временно е било.
След диагностиката я покарах нямаше проблеми,палих я студена пак добре.
извинявам се че ви занимавам отново...притеснява ме това че диагностиката не намери проблем,а може би има такъв.
Вчера не беше палена-карана...купих гор.филтър Mann-Filter.
Както ме посъветва колегата "Бързият" филтъра ще се сменя...Та защо ви разправям всичко до тук?
Тази сутрин се качвам в колата,с мечтания за избавяне от мъките ми филтър,и опс голфо не пали
Смених филтъра,от стария няма да описвам какво изтече
Покарах малко с надежда че случките са в историята,ама не.Много скоро проблемът с паленето се повтори(като преди това няколко пъти си палеше без проблем).
Иначе в движение оборотите са си перфектни както обикновено и всичко като ускорение на колата и т.н. е добре.
Следва...Vag-Com,-всичко възможно проверено никакви грешки,
на температурният датчик отделиха най голямо внимание,налягане на бенз.помпа,сонда,центровки делко и др.хората казват ок е...временно е било.
След диагностиката я покарах нямаше проблеми,палих я студена пак добре.
извинявам се че ви занимавам отново...притеснява ме това че диагностиката не намери проблем,а може би има такъв.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”