mg design написа:В немска книжка на г3, пише за 1.8 -66квт мотор ,11,1-грдско;6,2-извънградско;смесен разход-8л.
Толкова е и моя разход!Мисля това е реалния разход
weimas написа:да попитам имам от скоро голф 3-1800 май е 90 к.с. но е синхро нормално ли е да изгори 17градско и то от основен ремонт на двигатела ( на 400 км. е в момента ) само сутрин го оставям по 5-8 минути да работи на място и патувам 10 км. до работа и после пак на обратно ???????? нормално ли е това и ако нее кажете един сервиз кадето да ида и да го проверят но да не ме къпят 4е това било за смяна и онова също само и само да ми вземат парите.. а само да кажа от софия съм![]()
плагодаря предварително
StS написа:weimas написа:да попитам имам от скоро голф 3-1800 май е 90 к.с. но е синхро нормално ли е да изгори 17градско и то от основен ремонт на двигатела ( на 400 км. е в момента ) само сутрин го оставям по 5-8 минути да работи на място и патувам 10 км. до работа и после пак на обратно ???????? нормално ли е това и ако нее кажете един сервиз кадето да ида и да го проверят но да не ме къпят 4е това било за смяна и онова също само и само да ми вземат парите.. а само да кажа от софия съм![]()
плагодаря предварително
Споко нормално е + това си с синхро, ти книжки недей гледа, за това което правиш е 100% нормално, за 10 км колата не загрява както трябва, осмен това ти я спираш после и хоп след 9 часа пак обратно 10 км, в софия...а тя си харчи ли харчи. Мойта дето е 1.6 дава 9 газ навънка, в София съм стигал до 16 литра газ... Със здраве!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта