Вчера катастрофирах,ще ми вземат ли книжката
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера катастрофирах,ще ми вземат ли книжката
Здр.колеги,вчера ми се случи голямо нещастие.Потеглям аз подавам ляв мигач и изчаквам минават три коли и тръгвам тъй като не видях повече,но точно да включа втора когато почти се бях включил в движение и една КИА Карнавал направо ми отнесе предницата,чак бронята ми се скъса от гредите които я държат,буквално се скъсаха железата на пасатко,дойде КаТ и установиха ,че му отнемам предимството тъй като неможело да се съди той с колко се е движил,понеже нямоло радар на мястото.Та съставиха ми АКТ и сега трябва ли да доплащам на собственика на КИА ако не му стигнат парите от застраховката,защото постоянно ми звани и ми говори за пари,че предната му врата нямала да стане и щял да купува нова и нямало да му стигнат парите и ще ми вземат ли КниЖкаТа,помагайте ,че го загазих.
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
re
Откакто аз четох закона ,той се промени многократно,тъй като не чета всеки ден закона питам някои който знае,а за каското там е проблема ,че той няма каско и аз нямам но за пасатко лесна работа ще го оправя,но този с КИА-та ми казва ,че нямали да му стигнат парите от застраховката и щял да ме съди ако не му доплатя и такива глупости,а за точките по спомени в момента имам 29 точки,тъй като 10 са ми отнети в акта пише,че му отнемам предимството и в следствие на това предизвиквам ПТП.Говорих и с един познат полицай и той ми каза ,че ако си събира фактурите с касовите бележки от всичко което прави и има разлика аз трябва да я доплатя.
Последна промяна от valioboy на Чет 18 дек 2008 13:40, променено общо 1 път.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: re
valioboy написа:.Говорих и с един познат полицай и той ми каза ,че ако си събира фактурите с касовите бележки от всичко което прави и има разлика аз трябва да я доплатя.

щял да доплаща..... глупости

P.S:. писах ти лично
Последна промяна от emdless4 на Чет 18 дек 2008 15:18, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
valioboy написа:Имам да и мисля за сега да не му давам нищо.
Никакви пари няма да му даваш на тоя наглец,явно те е видял че си добряк и гледа да те сплаши.Дори и да няма каско тоя,гражданската ще му плати доволно всички щети щом е невинен,а и нали вече към гражданската има гаранционен фонд.
п.с. Неможе да те осъди посмъртно,но гледа да те сплаши да му кихнеш някой лев от страх че си виновен за ПТП-то.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”