Нова кола взех.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Нова кола взех.
Здравейте колеги. Сдобих се с нова кола, но смених марката. Надявам се, нямате нищо против, защото съм избрал форума на VW, което си има своите причини. Това е.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нова кола взех.
ALESYZ написа: Надявам се, нямате нищо против
Мразим дезертьори ,ама може и да минеш метър ако малко се обосновеш.

Колата е описана в профила ми и затова не съм я писал тук, да не се повтарям. Все пак: BMW 525D, 2001 г., common rail, 163 к.с., комби, автоматик/типтроник кутия, двузонален климатроник, сензор за дъжд, бленда на огледалата, пълен ел.пакет с ел. шибидах, 8 airbags, мултифункционален волан, темпомат, парктроник, ксенонови Angel Eyes фарове. Ми това е. Снимки нямам все още. Тъмно синя.
P.S. Аз не съм дезертьор и какво значи това по отношение на един форум? Аз уважавам колегите тук, не марката толкова. Затова искам да остана. Смених марката, щото нямaх навремето пари за BMW. Което пък ме доведе тук, затова съм благодарен.
P.S. Аз не съм дезертьор и какво значи това по отношение на един форум? Аз уважавам колегите тук, не марката толкова. Затова искам да остана. Смених марката, щото нямaх навремето пари за BMW. Което пък ме доведе тук, затова съм благодарен.
Последна промяна от ALESYZ на Чет 18 дек 2008 17:23, променено общо 1 път.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
ALESYZ написа:Колата е описана в профила ми и затова не съм я писал тук, да не се повтарям. Все пак: BMW 525D, 2001 г., common rail, 163 к.с., комби, автоматик/типтроник кутия, двузонален климатроник, сензор за дъжд, бленда на огледалата, пълен ел.пакет с ел. шибидах, 8 airbags, мултифункционален волан, темпомат, парктроник, ксенонови Angel Eyes фарове. Ми това е. Снимки нямам все още. Тъмно синя.
Това става ли за каране ? Прилича по-скоро на модерна мултимедийна уредба от техномаркет

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
ALESYZ написа:Какво значи става ли за каране? 2000 км. минах с нея и не ги усетих, освен недоспиването. Колата си има комфорт, мощност, усещане, при все че е комби и е тежка, нямам какво да кажа просто по отношение на карането.
Щугувах се....гледай това и ще разбереш

http://www.vbox7.com/play:d3faf992
Ама колега,как може да си мислиш че някой ще ти се кара за избора.
Просто е чудесен за парите споменати в профила ти,взел си най-доброто и като марка и като двигател.
Порови се малко в БМВ форума,ако имаш желанието да повишиш мощността на този двигател,защото той предлага доста възможности.
П.С.За безаварийните км и само нафта да наливаш,предполагам си го знаеш.
Просто е чудесен за парите споменати в профила ти,взел си най-доброто и като марка и като двигател.
Порови се малко в БМВ форума,ако имаш желанието да повишиш мощността на този двигател,защото той предлага доста възможности.
П.С.За безаварийните км и само нафта да наливаш,предполагам си го знаеш.
Колеги, благодаря за хубавите думи. По отношение на мощността, стига ми и така си върви повече от добре, 230 реално достигнати, за к'во ми е повече, пък и само за проба беше. Има страхотен демараж и летящ старт в режим на автоматик, просто как се изстрелва за кола тежаща 1.7 тона, незнам. На връщане от Германия си позволих лукса 1-2 пъти да се излигавя с тръгнали да ме изпреварват и общо взето да видя възможностите на колата, но през повечето време 120-130, то магистрали, чак се унасяш.
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”