маитап бе уили,ама сериозно това може и да значи нещо.Потърси в съновници или там незнам каква си литература какво означава това.Дано да е нещо хубаво,извиниме за маитапа.
Какво кацна днес върху огледалото ми
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Какво кацна днес върху огледалото ми
колега,като гледам това маи ми прилича на някои от старите собственици на автомобила- е вече прероден като птица.
маитап бе уили,ама сериозно това може и да значи нещо.Потърси в съновници или там незнам каква си литература какво означава това.Дано да е нещо хубаво,извиниме за маитапа.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
На мене 'неска ми се изплю в/у преднио джам на "мини купъра" един пъпчив тийнейджър от "Моста на Флюбените", да го ева в пъпката пубертска...
Мисълта ми е, че следващия път някой с разтройство без проблеми може да "издруса крушата" без проблеми, ебати.. Да ти насерат от мост, колата, представихте ли си го
Ебати щастието...
(искам и аз такова ПтИЧЕ дами кацне...)
Мисълта ми е, че следващия път някой с разтройство без проблеми може да "издруса крушата" без проблеми, ебати.. Да ти насерат от мост, колата, представихте ли си го
Ебати щастието...
Последна промяна от nosex на Чет 18 дек 2008 21:26, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”