Нова кола взех.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Честито, много безаварийни и много да те слуша
Относно коментарите ти:
Тури стикер и не се праи на много остър
Вие у Попово всичките ли сте като Венета Райкова, та сте контра на всички?
Усмихни се малко, колега, бъзикаме те. Уважаваме всякакви марки, щом и опели съм виждал на сбирките
и все пак ако не му сложиш стикер по-добре не идвай

Относно коментарите ти:
Тури стикер и не се праи на много остър

Усмихни се малко, колега, бъзикаме те. Уважаваме всякакви марки, щом и опели съм виждал на сбирките

и все пак ако не му сложиш стикер по-добре не идвай

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
моя началник който също има е39 ама 2.5тдс казва така( и аз съм на неговото мнение)
"съществуват 2 марки коли vw и bmw"
а той е бивш притежател на доста коли от ваг групата като 4 голф2-ки и т.н.
така че дори че не е фв е много добър избор.карай я с здраве и и се кефи пък ко можем да помагаме с нещо нищо че не сме бмв форум
ее тва е кола отзаде пише само 525d и си къса каишката от вървене
а не кат другите абривиаятури dci cdi tdci дщдти и нз си ко цяла азбука и нищо насреща
"съществуват 2 марки коли vw и bmw"
а той е бивш притежател на доста коли от ваг групата като 4 голф2-ки и т.н.
така че дори че не е фв е много добър избор.карай я с здраве и и се кефи пък ко можем да помагаме с нещо нищо че не сме бмв форум
ее тва е кола отзаде пише само 525d и си къса каишката от вървене
а не кат другите абривиаятури dci cdi tdci дщдти и нз си ко цяла азбука и нищо насреща
Аааа Stoi, сега чак гледах клипа, благодаря, помня го това предаване, и тогава и сега много се смях. За аналогията, то само два педала, лесно се ориетира човек за основното предназначение
. ISRailen, що да съм контра бе, искам да си остана във форума, нищо повече, със стикер или без, тука съм. За остротата, писах скоро тема, как попилях голфа. Свърши тая. Пробвах си сегашната кола, стига ми. Правя каскота маскота и си сядам на задника. Сега ми е по-важно да си пътувам комфортно и да стигна закъдето съм тръгнал. Да, колата е мощна, но не съм я взел да правя отсечки и рацерски изпълнения. И отново благодаря за хубавите думи на колегите.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”