съединителя свърши сега какъв?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
tzon
Автомобил:
Двигател:

съединителя свърши сега какъв?

Мнениеот tzon » Чет 18 дек 2008 18:57

потресен съм колеги колата е на 130 000км, и днес без преди това да ми е давала някакви индекации, съединителя свърши ,баш преди празниците :? ,карах я нищо и няма и след час паля и едвам тръгвам ,и теста с трета направих не изгасна ,и ахаа стана ми ясно закарах я в сервиза утре ще я отворят.
въпроса ми е може ли само феродовия да сменя ,
каква марка? дават ми италиански комплекта за 160 лв. дали става.
и може ли да на тези км. да свърши или не са реални ,жена преди това я е карала ,ама пак не е ли рано ако са реални де.
колата е голф 4 1.8 20v

Последна промяна от tzon на Чет 18 дек 2008 19:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thriller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Thriller » Чет 18 дек 2008 19:08

За каква кола става въпрос ако смея да попитам ?

tzon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tzon » Чет 18 дек 2008 19:21

голф 4 1.8 20v

diavo
Автомобил:
Двигател:

Re: съединителя свърши сега какъв?

Мнениеот diavo » Чет 18 дек 2008 19:49

tzon написа:потресен съм колеги колата е на 130 000км, и днес без преди това да ми е давала някакви индекации, съединителя свърши ,баш преди празниците :? ,карах я нищо и няма и след час паля и едвам тръгвам ,и теста с трета направих не изгасна ,и ахаа стана ми ясно закарах я в сервиза утре ще я отворят.
въпроса ми е може ли само феродовия да сменя ,
каква марка? дават ми италиански комплекта за 160 лв. дали става.
и може ли да на тези км. да свърши или не са реални ,жена преди това я е карала ,ама пак не е ли рано ако са реални де.
колата е голф 4 1.8 20v

Колега не се плаши. Щом е станало изведнъж може да не е съединител, може нещо лагера да се преебал и да натиска и затова да ти приплъзва.

А иначе ако се окаже съединител може да се смени само феродовия при положение че лагера и притискателя са годни. Ама за по-сигурно си го смени комплект.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 18 дек 2008 20:52

Само не слагай този от 160лв освен ако не я продаваш и не ти пука колко ще изкара :idea: Ако ще си я караш Закс или LUK :wink:

tzon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tzon » Пет 19 дек 2008 17:26

днес сложих luck съединител 420 лева комплекта с работата всичко ,стана супер мек и слезе надолу , а преди това беше много висок, а вчера
когато стана това изведнъж е било на горното жило на скоростите една пласмаска с болче се е счупило и вместо първа ми е влизало 3 та , и аз ,и сега 6те търся това 4е сега ми влиза по трудно 1 и задна , иначе съединителя е супер сега само това да намеря ,ако има някой да ми каже[/list]

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”