skoti написа:Пробвай вкуса и дали бие на антифриз

da__buzz написа:Rabbit_TDI написа:колегата da__buzz, горд собственик И на VW Polo написа:който иска да сменя поло веднага да бяга да минава отдолу![]()
За голф ли да го сменя?грешка
Pichaga написа:аре стига
видяхме дъгата, минахме под нея
chefito написа:...иначе пича е стабилен....има зърна като на дойна крава след доене...
kiko946 написа:emo-gar написа:А сигурно ли е ,че тракат повдигачите, аз не бих се заклел какво точно трака при дизела,по-точно какво не трака...Проблемът на колегата е тегаво палене на студено.При мене "авансатора" е ръчен, дърпам го с ръчка, ако при него е автоматичен-струва си да се огледа дали работи.Това не е обогатител(смукач) като на бензинка, а измества леко ъгъла на впръскване на помпата в посока +,облекчава студения пуск
emo ,-човека казва че авансйора го дърпа с ръка ...не е автоматичен
Dpop написа:Еееех Мите.
Така си е. Вярата е сила и аз се радвах като малко дете на невероятното пътуване в снега. В Търговище направих даже нарочно един пируетна една бензиностанция, точно преди метан станцията.
Ще ме прощавате за ОФФ-а, Коледа е. Продължавам тук http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=65544
Преди около час във Варна преваля скреж, който премина в слаб сняг.
Малко_Направен написа:Извинявам се колега,ама преди да пишеш позамери няколко такива автомобила и тогава пиши.АБС мотор,ще ти прави такива ластици,че 400м ще трябва с календар да си ги засичаш.Успех на Даскала,дано вземе правилно решение!maniak написа:Бързият, качи се покарай такъв мотор и тогава говори че е слаб и че върви по-малко от 1,8 90 коня. ( или поне провери каталожните данни преди да пишеш)
Имах четворка с такъв мотор и то на газ. Колата вървеше перфектно, не е GTI но изпреварва сигурно и достатъчно бързо. Като я напънеш вдига малко под 200. За времето което я имах сменях само маслко и филтри. Разход на газ 10,5-11,5 градско и 8-9 извън при 140-150.
Човекът който я купи от мен преди това имаше тройка 1,8 GT 90 коня и каза че четворката е доста по-пъргава.
Моля преди да пишете покарайте, почетете имайте и тогава давайте мнение.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта