Идея за маняци
хахахахаха
мой брадчед от пловдив имаше москвич 12-так с двигател допълнителнос слаган от БМВ
120-130 коня , манияка беше пробил дупки в колонките м/у вратите и напълнил с пясък от там праговете та чак догоре, усилено окачване и дъра бъра...като се засилеше нямаше спирка и верно по магистрлата перкаше с 140 (много тежко беше купето - като танк с тоя песок) кретенска работа, на един сфетофар ест , не могъл да спре и колата в която се изтряскъл станала тотална фира (човека , той виновен минал на чертвено без щети ама колата му - жмел, москвича - само фаровете щета
) и аз понякога си мечтая за някой москвич , с който да наказвам идиотите по пътищата, които се мислят за най великита шофьори , и че всички са им длъжни да им правят път и с нахалството и простотията си просто плачят да бъдат извадени през прозореца, качествено пребити и лишени от книжка доживот.. 
мой брадчед от пловдив имаше москвич 12-так с двигател допълнителнос слаган от БМВ

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Идея за маняци
Drago_M написа:Четох и гледах темата " ЛАДА на СТЕРОИДИ".
В тази връзка искам да споделя една идея , която се върти
в главата ми от около 15г.
Представете си :
Купе : Москвич 403 - запазено и без никакви изменения - оргинал.
Двигател , окачване и ходова част : АУДИ куатро (или нещо подобно )
форсирано до към 200 коня.
С такава кола някои келеши може луди да ги направиш.
Бате, и аз обмислям такъв вариант от години и не ми дава мира тая мисъл.Въпрос на време и средства е да не захвана с нещо такова.Но аз се спирам на 2140

Просто погледа на някой изпреварен със 160-170 по магистралата от такъв москвич ще е неописуем.Това е нещо уникално и неправено досега в БГ.Всеки може да направи Лада, но не и такъв Москвич.Ясно ми е какво спира хората, също така ми е ясно и как да се преодолеят тези пречки.Дай на лични да си полафим теоретично

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”