Събуждам се тази сутрин с усмивка на лице и решавам да отида на село.
Отиваме с на майка ми голфчето на бензиностанцията,отвивам капачката,поставям я на вратичката , обаче виждам , че нещо блести по нея.Поогледах я , и какво да видя - цялата капачка в захар.Показвам я на майка ми и й викам:"Кво си правила , да не си си пила кафето над капачката".В същия този вълшебен миг момчето дето зарежда ми вика:"Абе пич ,резервоара ти е пълен със захар!".

ШОКТОПКИИ

Навеждам се и гледам цялата тръба пълна със захар!!!АМА НАЙСТИНА ДО ГОРЕ ПЪЛНА!!!Тръгваме към гаража ми.Аз съм ЛЕКО разтреперен и чета молитви на ум.Звънкам на Петко(Знайнайнай).И той вика:"Върви купувай горивен филтър.Ще я разглобяваме."Идва Петко пред магазина взимаме чаркалаците и марш в гаража.Махнахме капачката на резервоара(тая дето е в багажника),източихме нафтата с 1000 мъки(добре че беше малко) и тука идва тънкия момент - премахването на захарта от дъното на резервоара.Ние го направихме по следния начин:наляхме вода и после с парцали подсушихме резервоара.И те така 2 пъти!!!

Весела раЛта.Сложихме филтри , милтри и други глупости и запалихме(слава Богу!!!)
Е писна ми от идиоти!!!!!
п.с.1 Искам също да спомена , че в сряда пак някакъв дебил(може и да е бил същия)наряза гумата на майка ми на 2 места!!!
p.s.2
Специални благодарности на Петко(Znainainai)!!!