Колеги от петък съм щастлив собственик на Поло 1,4 МПИ. Дптук добре, защото мисля, че това е най-доброто като за първа кола. За сега всичко е наред и в сервиза така казаха.
Но както знаете винаги трябва да има едно "НО". Вчера сутринта слизам пред блока с усмивка на лице от новата придобивка (естествено цяла вечер не съм спал от вълнение по първата кола) и гледам плачевна картинка... Предното ляво стъкло на сол.... Като се задейства централното и то се срина. Ако беше само стъклото щях да го преживея, но цялата кола беше омазана с лак за нокти - предните седалки, таблото, волана всичко.... И най-гадното случая е това, че тръгвах да я регистрирам и да и правя каско, когато слизах към нея. Знам, че нищо не можете да направите, но просто реших да ви се оплача, та поне малко да ми олекне....

Какъв късмет само :(:(:(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
e да не си заел някое място, и все пак такива работи...........в българия има запас от глупаци и идиоти поне за 100 години,така че не се изненадвам вече
аларма няма ли
от сливен съм и да ти кажа тук не стават такива неща,нито гуми се режат многократно съм си забравял колата отключена и нищо и няма
дебни гадовете особенно като си оправиш колата пак ще опитат
аларма няма ли
от сливен съм и да ти кажа тук не стават такива неща,нито гуми се режат многократно съм си забравял колата отключена и нищо и няма
дебни гадовете особенно като си оправиш колата пак ще опитат
- lavidaloca
- Двигател:
- lavidaloca
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какъв късмет само :(:(:(
lavidaloca написа:.... И най-гадното случая е това, че тръгвах да я регистрирам и да и правя каско...
На твое място, бих избрал платен паркинг, пред улицата!
Съжалявам, но никой не може да ти помогне, освен да ...съжалява..., но теб какво те грее?
Радвай се, че колата поне си я намерил, там където си я оставил, можеше и по- лошо да бъде...
Събирай сили, оправяй всичко, много без проблемни... и честита придобивка!
п.п. и все пак подобна темата не е за този раздел.
Търси някой от модс, за да ти я мести!
... пък и заглавието

- lavidaloca
- Двигател:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Най- добре питай на ЛС avtointerior,
според мен, разбира ги нещата и то доста, но е пестелив, щом стане дума за информация.
Дано имаш късмет!
според мен, разбира ги нещата и то доста, но е пестелив, щом стане дума за информация.

Дано имаш късмет!

- lavidaloca
- Двигател:
BeckoTDI написа:Колега минало, заминало вече дано не се повтаря, но и ти си имаш малко вина... 1 ден точно преди каското, трябваше да я оставиш да пренощува на някой охраняем паркинг. Иначе какво да ти кажа, съжалявам за случилото се кофти случка, а това с лака за ноктида не е някое бивше гадже
Не не е ... Наблизо се намира дискотека Органза и ме съмнява, че някой се е направил на пич... И то един гаден кафяв цвят... Направо ако видя момиче с такъв лак в най-скоро време ще и откъсна пръстите

- lavidaloca
- Двигател:
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
ако няма криво по тенекиите , и е само стъклото счупено , няма грижи , другото се чисти . А , лака много ли е смисъл , големо петно или на тънки лентички . Иначе , намери перяща прахосмукачка "Кярчър" , купи СКЪП препарат , и действаш с напояваш с коресилин , после пръскаш с прахосмукачката с препарата и изсмукваш после .... (След коресилина ще има мазни петна , ама с перящата праховсмуквачка ще стане ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”