Една весела история за идотите,тъпаците и oще нещо.........

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Нед 21 дек 2008 9:18

Баааахти, кви хора мама му стара... Направо чак се инзервям като чета такива теми!

Мен миналата седмица ми бяха надупчили гумата на 4ри места с шило и гумаджията едвам я спаси (гумата беше чисто нова зимна гума - преди по-малко от месец ги сложих). Интересното при мен е, че живея в нова кооперация с 5 семейства в нея, а колата я паркирам във вътрешния двор на кооперацията, който се затваря!
Бях казал на жената, че ако 2ри път ми я надупчат и сха ги набия всичките независимо... ша им е********** :evil: :evil:

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Нед 21 дек 2008 11:32

Ебаси кретена :horror: .

Трябва да се замислите кой има зъб на майкати. Лелее, чак пък захар... искал е тотален срив. Имали сте късмет, че е трябвало да сипвате гориво.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Нед 21 дек 2008 11:33

такива работи не са просто ей така....едва ли е за това че е паркирала на нечие място....обикновнно причините са доста по прости ...и може би майка ти знае за какво става въпрос....

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 21 дек 2008 11:55

Тва колко сме искали да го направим на една даскалка на Москвича преди години ,ама така и не успяхме :lol: :lol:

Вярно майка ти да не е даскалка mhihi

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Нед 21 дек 2008 12:33

добре де в крайна сметка как са отворили резервоара.....не е ли заключен? :shock

Потребителски аватар
Bubetooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bubetooo » Нед 21 дек 2008 12:34

Лелеле това с захарта е много долен номер....незнам,кой идиот се е навил да го направи...Да не е някоя бивша-луда,дето иска да ти вгорчи живота?
Дано да не се случва пак!Успех :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 21 дек 2008 13:22

Обърни внимание, кой ще спира на това място на което сте спирали до сега. След няколко дни ако спира все един и същ, може пак да спреш там и да го чакаш с пушката :wink:

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Нед 21 дек 2008 13:35

smurf написа:добре де в крайна сметка как са отворили резервоара.....не е ли заключен? :shock

Ами голфа е с една капчка дето не се заключва , ама в най-кратки срокове ще му намеря една заключваща.

Стефане,от снощи се разхождам из квартала и гледам кой спира там където и майка ми спира. :roll:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Нед 21 дек 2008 13:50

Stefan написа:Обърни внимание, кой ще спира на това място на което сте спирали до сега. След няколко дни ако спира все един и същ, може пак да спреш там и да го чакаш с пушката :wink:

Ще го чакаме със базуката и ще го удостоя със честта да огледа пасата отдолу и ще пие захаросана нафта :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 21 дек 2008 13:58

Колега, замисли се, че може и да са децата от квартала. Едно време в нашия квартал се правеха мизерии и се оказа, че са точно деца на които им е скучно... Така, че оглеждай се не само за "заклети врагове", а и за малчугани :wink: Дано не ти се случва пак. Весели празници

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Нед 21 дек 2008 16:55

Smoke написа:Колега, замисли се, че може и да са децата от квартала. Едно време в нашия квартал се правеха мизерии и се оказа, че са точно деца на които им е скучно... Така, че оглеждай се не само за "заклети врагове", а и за малчугани :wink: Дано не ти се случва пак. Весели празници

Не съм склонен да мисля , че са децата от квартала , защото тук първо няма много деца(но пък има много пенсионери) и второ бая смелост ще му трябва на някое хлапе да хване ножа и да нареже гумата(това се случва в периода между 14 и 18ч. в идеалния център на град Русе)

Днес направихме с голфа няколко обиколки около блока където се е случило и майка ми ми показа точно къде е била спряла.Оказа се , че това е нещо като склад във въпросния блок и тя е спряла точно пред входа му(типично по женски).Тоя склад е на един чичка с едно Сузуки Самурай.

Сериозно си мисля другия петък или събота да спра Голфарата пак там и да легна да си поспя на задната седалка.(Естествено приемат се и хора от клуба , на който им е писнало от такива) :twisted:

Весели празници!!! :D

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 21 дек 2008 17:55

Имаш див късмет с Голф-а, че не си го покарал повечко така.
Проблема със захарта е предимно при бензинов мотор ама и на дизела едва ли ще му се ослади.....разтваря се в горивото и минава през филтъра,по маркучите,при карбураторните или моноинжекциите стига чак в горивната камера.....там се запалва горивото и захарта се разтапя....карамелизира се и.....сегменти,клапани и т.н. стават на *ъз.
Тя захарта вероятно не е попаднала в резервоара само защото имаш една метална клапа на гърловината против точене на бензина оттам с маркуч....отваря се само при натиска от пистолета или от напора на струята ако сипваш с фуния.
Успех и го намерете този мизерник!!!

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Нед 21 дек 2008 18:05

zfa159 написа: захарта вероятно не е попаднала в резервоара само защото имаш една метална клапа на гърловината против точене на бензина оттам с маркуч....отваря се само при натиска от пистолета или от напора на струята ако сипваш с фуния.

Имаше доволно количество захар в резервоара!!!И ако тя беше стигнала до двигателя , щяхме да ядем крем карамел с лек привкус на нафта и да продаваме голфа на части. :? Както казва Znainainainainai :"...добре че дядо Коледа е пич..."

Jijo_M
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jijo_M » Нед 21 дек 2008 18:06

Хайде сега майка ти да си спомни (признае) точно колко пъти и за колко време е спирала на това място и ако беше пред вас и не можеш да си влезеш във вкъщи ти как щеше да реагираш."Типично по женски" щом кара кола е водач, изпадал съм не еднократно в такива ситуации и трябва да ти кажа че е ужасно държа си колата на пътя защото ако я вкарам в двора когато ми потрябва не се знае дали ще мога да излезна.Затваря ли са ме коли за по цял ден отива на работа и въобще не го интересува дали пречи на някой.Не съм правил мизерии за сега, но никой няма никаква култура.Веднъж спрях да си купувам консумативи за робота в работно време / спрях правилно на определено за целта място докато излезна една мома ме запушила и избягала аз на монтаж времето тече шефа звъни кво става къде се криеш е почаках 3(три ) часа "типично по женски". Радвам се, че не си блокирал мотора да това е зловещо , но за всяко действие си има причина както е в твоя случай.

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Нед 21 дек 2008 18:19

Jijo_M написа:.....

Съгласен съм с това , което казваш , но според теб дали това е начинът????Или може би ще е малко по-нормално ако звъннеш на паяка или залепиш една бележка на стъклото???.......помисли :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”