Колеги,след като бях пуснал анкета за избор на място и ден,за провеждане на срещи на притежателите на дизелови автомобили,се стигна до решение,и то е:
Всяка първа неделя от месеца,пред НИМ.Зимен сезон: от 14:00ч.Летен сезон: от 17:00ч.
Тема за снимки и клипове
Месечна среща на дизелите - всяка първа неделя пред НИМ
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Месечна среща на дизелите - всяка първа неделя пред НИМ
Последна промяна от rosen79 на Чет 05 фев 2009 21:57, променено общо 2 пъти.
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги да не окадите много района , че ще вземат да забранят срещите там ве
Сега серьозно ...и аз карам едно дизелово Кади ама кому е нужно да се цепите от основната месечна среща?!?! или просто Ви е малко тя
Все си мисля, че по-добре две месечни за всички отколкото четири (бензинови, дизелови, газови и въздушни) кому е нужно това разделение
РАСО

Сега серьозно ...и аз карам едно дизелово Кади ама кому е нужно да се цепите от основната месечна среща?!?! или просто Ви е малко тя

РАСО
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Да си видял някой да недоволства от всички тези срещи?Никаде тук не е упоменато,че срещите трябва да са едни за всички.Така както отделните квартали си правят срещи,и отделните марки също,какво пречи и дизелите да си направим такава.По този начин ще обменим опит с подръжка,с проблемите които срещаме,и така на татък.На който не му харесва просто да подмине темата,и да не спами излишно.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
rosen79 написа:Да си видял някой да недоволства от всички тези срещи?Никаде тук не е упоменато,че срещите трябва да са едни за всички.Така както отделните квартали си правят срещи,и отделните марки също,какво пречи и дизелите да си направим такава.По този начин ще обменим опит с подръжка,с проблемите които срещаме,и така на татък.На който не му харесва просто да подмине темата,и да не спами излишно.

Ще гледам да присъствам, а ако колата ми е готова до тогава ще съм с нея.