Бил съм в Олимп и спа-то е супер! Много як басейн, спокойно, водата е невероятна, музиката също, има и други екстри. Продоплагам и в другите хотели от този ранг като Двореца и Велинград е също перфектно.
Това е хотел, в който бих ходил много пъти. Който отиде, няма да съжалява.

велинград хотел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
От досат ходения на Велинград от мен и познати мога да ти препоръчам това:
http://www.grandhotelvelingrad.com/
-просторно СПА /не е направено само за звезди/-2 вътрешни басейна и 2 външни с гореща вода,безплатен спа център с доста неща/може би само релакс-руума-а не беше на ниво/
-в ресторанат макар и скъпчийско има уникални неща ,а не стадратните дробчета с 5 различни вида оформяне със сирене.На обед има обедно меню което е с добри цени.
-просторни стай
Единствения минус е че е малко далече от центъра на града/който не е кой знае какво/ и с тва СПА на мен така и не ми се случи да излезна от хотела
http://www.grandhotelvelingrad.com/
-просторно СПА /не е направено само за звезди/-2 вътрешни басейна и 2 външни с гореща вода,безплатен спа център с доста неща/може би само релакс-руума-а не беше на ниво/
-в ресторанат макар и скъпчийско има уникални неща ,а не стадратните дробчета с 5 различни вида оформяне със сирене.На обед има обедно меню което е с добри цени.
-просторни стай
Единствения минус е че е малко далече от центъра на града/който не е кой знае какво/ и с тва СПА на мен така и не ми се случи да излезна от хотела

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
+1POLO PAVLETI написа:brumbar4e написа:виж хотел Велинанамира се над Клептуза и на мен лично ми харесва най-много това хотелче от всички във Велинград
![]()
Велина е твоя ХотелБивша резиденция на ЦКна БКП, яката работа.... на 2януари през ноща съм се къпал в външния басейн при -15 на вън. много е яко там
Върни се в “ОФФ-Топик - други”