Лаптоп..заслужава ли си офертата?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Гаранцията на по-евтиния клас на ХП доколкото знам е 1 година, което е прекалено малко за марков лаптоп, според мен. Обърни внимание и на марката Делл и виж там как са цените. Аз лично съм фен на Асус, може би защото съм работил към дилъри на МОСТ Компютърс, но са много хубави машинки и са с 2-3 години гаранция...
Ако не робуваш на марки Асус е твоята марка...
Ако не робуваш на марки Асус е твоята марка...
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мой колега е решил да си продава лаптопа - Dell Inspiron 1525, данните са му като на този - http://www.mit.bg/rw/items/GeneWXT5552G ... e=1&cat=72 , разлика има в паметта - 1 GB и харда - 200 GB. Бачка с ХР, така че паметта му е достатъчна, а и е евтина, ако искаш да добавиш. Търси му 900 лева, лаптопа работи безпроблемно и е пазен - няма следи от употреба. Ако представлява интерес пиши да те свържа с човека.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Моята Тошиба е от тук и за сега съм много доволен http://laptop.bg/#/show/TOSHIBA/8/
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
Lizard написа:...Най-добре питай във Lirex или Stemo. ....
И аз те съветвам да не копуваш компютър от Техномаркет / Технополис / Метро и пр.
Стемо - НИКОГА. Аз съм с НР от 4 години. Когато се развали ХДД преди 2 години, Стемо си питаха оная работа. Колко мейли и телефонни обаждания съм направил не е истина... Дори с Йордан Узунов лично съм говорил. Той е шефа на сервиза им... та...след като разбрах за CNSys и лаптопа ми беше поправен, 2 седмици след това ми се обадиха от Стемо да го занеса и ще ми го поправят

Aз също не те съветвам да купуваш от големите магазини...сервизите им са голема балтия.
http://hpshop.cnsys.bg/ - те ти читава фирма вносител на НР. Особено от офиса им във Видин съм страшно доволен и са ми приятели.. мога да питам

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Лично мнение ,ама не се набутвай с марков лаптоп - само пари за нищо.Първо тва общо взето е най-евтиния модел и второ гаранцията им в БГ не е като в щатите /те колегите вече споменаха/.Така или иначе ще си зимаш "пръчка" поне грледа да не се набутваш с много кинти -според мен Асус и Гигбайт са най на оферта.Ако толкова ти се дават пари си земи iMac или Vaio - поне знаеш че за дизайн си даваш парата/аз поне така бих направил/
P.S.На жената Asusa и се разби бутона ESC за няма и една година ,ама за съжаление наблюдавам отблизо и две HP-та - същите пръчки са
P.S.На жената Asusa и се разби бутона ESC за няма и една година ,ама за съжаление наблюдавам отблизо и две HP-та - същите пръчки са

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”