Stefan написа:DimoNN-е, DimoNN-е ти щом и за една каруца се замисляш как ще я изпревариш, какво да говорим за останалите МПС-та.
Всеки сам си преценя дали може да управлява такъв автомобил и дали може сам да се пази от останалите автомобили в пътната войнаАко приемем, че ти си едно камикатзе, което има книжка от няколко месеца и кара като Шумахер навсякаде, има ли значение аз с какъв волан (ляв или десен) ще съм насреща при наличието, че ти изпреварваш (с нормален волан) без никаква видимост и в един момент се окаже, че си в моето платно срещу мен
В такъв случай кой ще е виновен
Pichaga написа:в англия, хонг конг, австралия, кипър
можеш да караш и с ляв волан, демек няма как тука да ги забранят
лично аз не съм карал и не мога да взема становище
valdesbg написа:Колко от Вас (гласувалите "против") са управлявали автомобил с дясна дирекция ?
Искам да Ви кажа че с "десен волан" се кара много по-спокойно , именно поради изброените горе причини . Естествено ако си "джигит" , (а тогава и без волан да си .... ефекта е ясен) там оправия няма !
Чак пък да се забрани регистрацията - несериозно .
morfei1 написа:Аз съм твърдо против, поредната изгъзица на Англичаните, която е наложена в още няколко страни. Да си карат кола-подобните изчадия само във въпросните страни, ние изроди нещем да карамe.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта