Въпрос накладки пассат ??
Въпрос накладки пассат ??
Карам пасат 91г. 1.8 бензин , искам да си сменя предните накладки , но незнам как да разбера какви кои и ако съм избрал да ре4ем как да разбера дали ще станат ? Примерно тези: НАКЛАДКИ ПРЕДНИ /к-т/ WVA 20002 - STARMANN кат. номер: KS-1116 ;; нищо друго непише
Последна промяна от zertop на Вто 23 дек 2008 13:26, променено общо 1 път.
- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Накладките са 2 вида - единия вид плочките са еднакви . Другия вид - плочките са различни за двете страни на диска . С целият шенкел ли си или е разглобяем ?
Три вида са колега.или поне аз само толкова сам срещал.От тия еднаквите има два вида,едните са по-скосени отпед и са за вентилирани дискове.Знам щото доплатих двойно за тях,иначе са на пръв поглед еднакви.
А ти колега по добре си свали накладките от едната страна и помоли някой авер да те откара до магазина.Не за друго ама си спестяваш разкарване.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
АТЕ-то са хубави накладки, но леко ми просвирват отзад, ако не спирам напълно, а само намалям скороста лекичко...
Лично аз съм най-доволен от TRW- мека, не много скъпа, и най-вече- спираща накладка
Как си избирах аз накладки, когато реших да изхвърля 2-седмичните си 'Делфи Локхийд', защото вместо феродов прах по джантите взеха да се появяват стружки от диска (и не спираха!):
Влезнах в магазина и помолих продавача да ми даде по един комплект от всички накладки за 256мм, вентилиран диск.
Взех ги и с нокът драсвах по феродото (аз имам големи нокти
)
На TRW-то остана най-дълбока деруга!
Тях взех!
Лично аз съм най-доволен от TRW- мека, не много скъпа, и най-вече- спираща накладка

Как си избирах аз накладки, когато реших да изхвърля 2-седмичните си 'Делфи Локхийд', защото вместо феродов прах по джантите взеха да се появяват стружки от диска (и не спираха!):
Влезнах в магазина и помолих продавача да ми даде по един комплект от всички накладки за 256мм, вентилиран диск.
Взех ги и с нокът драсвах по феродото (аз имам големи нокти

На TRW-то остана най-дълбока деруга!
Тях взех!