Здравейте всички,може ли да кажете модел на голф 3 които да е икономичен и същевременно да си пали гумите аз съм се насочил към двата варианта на GTI и към VR6,моля кажете ми с точност разходите и на 3-те модела
ПП.Аз мразя и не сядам в дизел!

Помощ за покупка на голф?!?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за покупка на голф?!?!
Nenormalen написа: икономичен и същевременно да си пали гумите
От поста ти разбирам че си търсиш първа кола .

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Помощ за покупка на голф?!?!
Nenormalen написа:Здравейте всички,може ли да кажете модел на голф 3 които да е икономичен и същевременно да си пали гумите аз съм се насочил към двата варианта на GTI и към VR6,моля кажете ми с точност разходите и на 3-те модела
Ако ще си купуваш такива защото те интересува разхода....а иначе отговорът един...разходът е голям!!!!!!!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Nenormalen написа:не ми е първа кола,интерсуваме точно колко е,знам че е голям,но искамд а знам колко,а и аз не обичм да карам бавно или да пазя колата и ако може ме насочете какво да си купя?
ПП.В една тема видях,че Golf 3 GTI 115 p.s. го дават като икономичен
Aко казваш на разход 13/14 икономичност,значи моята хич не харчи.За АБФ-а не искам да говоря за икономия на гориво,а за VR6 просто няма смисъл.Това е горе долу същото да си вземеш мерцедес и да искаш икономия.
Nenormalen написа:не ми е първа кола,интерсуваме точно колко е,знам че е голям,но искамд а знам колко,а и аз не обичм да карам бавно или да пазя колата и ако може ме насочете какво да си купя?
ПП.В една тема видях,че Golf 3 GTI 115 p.s. го дават като икономичен
Необичаш да караш бавно,ама не обичаш и да ти гори бензинец.Не обичаш и да пазиш,както казваш,затова по-добре несъсипвай некое хубаво ГТИ или ВР6-так.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
rosen79 написа:.Това е горе долу същото да си вземеш мерцедес и да искаш икономия.
Какво общо има пък марката мерцедес с този пример???
На мен 3.2CDI AMG ми даде средно около 9 разход,а за вървене няма смисъл да говоря--буквите сами говорят.
А по въпроса на колегата---ей този отговор е много точен наистина--Кефа цена няма.
Само че бързата и мощна кола можеш да я караш и бавно и пестеливо,докато 1.4 голфчето не можеш да го караш бързо и яростно.
Nenormalen написа:Здравейте всички,може ли да кажете модел на голф 3 които да е икономичен и същевременно да си пали гумите аз съм се насочил към двата варианта на GTI и към VR6,моля кажете ми с точност разходите и на 3-те модела
Nenormalen написа:Знам,че харачат много,но ме интерсува колко много,а Golf 3 GTI 115 коня гледах,че го дават като икономичен.Ако имате по добри идеи казваите какво да си купя
ПП.Мразя дизел и необичам да пазя и да карам бавно затова трябва да е здрава кола.
Те такова животно все още не е измислено

-първо защото не харчи много (малко вода и кофа с водица на 100км)
-второ защото е изклучително здрава
-трето, защото върви достатъчно добре, за една конска сила
-четвърто, спокойно можеш да лепнеш лепенка ГТИ на задния капак
На каруцарски въпроси, каруцарски отговори

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”