Здравейте фенове на най-любимия на българския народ автомобил. Аз не съм ваш ФВ-колега, почитател съм на една друга, по-източна марка с Х, ама неволя братче - учи.
Истината е че тъст ми се обади преди малко, и ме помоли да питам във форума ви за проблем с неговия голф 3, комби е, няква яхтинг версия с интересно име, забравих точно какво.
Човека каза че, няколко часа след като остави колата на паркинг му падат прозорците, явно неведнъж. С елетромотор са, и явно моторчето изперква нещо, ама да питам по запознати, демек вас. Станало и на 2та предни прозореца. Случвало ли ви се е нещо подобно, и как сте го лекували. Номера е че, сервизните монтьори от н-тия сервиз са му казали че нямат идея какво може да се случва. А вие?
Благодаря.
Падат ми прозрците на Г3!
Ще го обсъдиме това за комфорт модула.
@Бързият
Братле.. ти хубаво си го решил, ама както казах - човека оставя колата на паркинг и я намира след няколко часа със свалени прозорци.. като оставим настрана крадците, щото те даже за радиото нз дали ще искат, пък и паркинга си е платен, помисли си ако запука някой порой, ще стане басейн!
@Бързият
Братле.. ти хубаво си го решил, ама както казах - човека оставя колата на паркинг и я намира след няколко часа със свалени прозорци.. като оставим настрана крадците, щото те даже за радиото нз дали ще искат, пък и паркинга си е платен, помисли си ако запука някой порой, ще стане басейн!
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Zmeio написа:Ще го обсъдиме това за комфорт модула.
@Бързият
От първият пост не го разбрах точно , обаче сега ми се изясни работата ... Явно моторчетата са си заминали и сработват когато пожелаят .
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз имах същия проблем, само че при мен се отваряше само дясното стъкло. В началото се случваше рядко - на месец веднъж. И изведнъж почна постояно и то в най големите дъждове.
Понеже се отварят и двата прозореца, може проблема да не е в тях, а примерно в дръжките на вратите. Защото при задържане на ключа при отключване се отварят и прозорците. Ако е така обаче освен че ще се отворят прозорците ще се отключат и вратите.
Виж и тази тема:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34174
Колегите са доволни от човека.
Аз проблема си го реших със смяна на моторчето
Понеже се отварят и двата прозореца, може проблема да не е в тях, а примерно в дръжките на вратите. Защото при задържане на ключа при отключване се отварят и прозорците. Ако е така обаче освен че ще се отворят прозорците ще се отключат и вратите.
Виж и тази тема:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=34174
Колегите са доволни от човека.
Аз проблема си го реших със смяна на моторчето
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
pas1.8mi написа:Когато намери прозорците свалени,отключена ли е също и колата?
Zmeio, чети, колегата те насочва,аз бих попитал има ли алармичка някаква с дистанционно?И важно е да знаеш ,че централното заключване на Г-3 е вакуумно, помпата е в багажника.Ако работата е в стъклата само-голяма вероятност е проблем в кабелните снопове минаващи през гумените маншони на вратите
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”