Въпрос за пълнител
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
В казармата бях в гранична полиция, по обективни причини всеки път като ни изкарваха на браздата нямаше време да лентоваме пълнителите и по тази причина за всеки един от нас имаше по три пълнителя с по 20 патрона при 30 възможни за калашника. Офицера който отговаряше за оръжието ни караша на всеки пълнител който е стоял таак повече от две години да му сменяваме пружината. В момента на моя 15 заряден пистолет държа един пълнител с 10 патрона и досега не съм имал проблем с пружината.
Re: ре
amikus написа:А за армейските калашници не ми говори че всичките са набор на баща ми и само като подушат въздух извън оръжейната и почваха да ръждясват,отделно на караул седят с по 30 патрона.
Тук е дълга и широка темата.
Защото наборите на баща ти, ги дават точно за носене на караулна служба. Те са с изтъркана оксидация, изтървавани по 1000 пъти поне, абсолютно неточни и често с изтекъл ресурс
Виж тия дето са в складовете, може и да са пак същия нябор, само дето са оксидирани, смазани обилно и с ресурс още в началото
Колкото до караула - да 30 патрона е. Но бойният комплект, от заредени пълнители, в оръжейната, не е
Върни се в “ОФФ-Топик - други”