Tinko написа:Нямам против дизайна но ме дразни, че не мога да търся по дата и по популярност...
сортирането работи бе гений

chefito написа:Предлагам всички мрънкачи в тази тема да съберат парички и да платят на програмист да напише нова търсачка на дата.../около 2000лв/ ще стигнат....айде започвайте...
ChimeyJimmey написа:chefito написа:Предлагам всички мрънкачи в тази тема да съберат парички и да платят на програмист да напише нова търсачка на дата.../около 2000лв/ ще стигнат....айде започвайте...
И защо пък да отделям пари от собствените си за нещо, дето от ГОДИНИ не го ползвам и ХИЧ НЕ МИ дреме за него?![]()
Просто коментирам ЛИПСАТА на развитие...
Tinko написа:ISRalien написа:Tinko написа:Нямам против дизайна но ме дразни, че не мога да търся по дата и по популярност...
сортирането работи бе гений
Вчера го нямаше... Освем това кво като го пренаписват то като не им харесва на хората какво развите ще очакват?
такаа това го разбрах от къде трябва да ги кача ( ftp://store.data.bg ) сега обаче не знам как да се логна там.misho_golfa написа:Сега както са я направили не мога да разбера как се качват фаилове.Я помогнете малко.
misho_golfa написа:такаа това го разбрах от къде трябва да ги кача ( ftp://store.data.bg ) сега обаче не знам как да се логна там.misho_golfa написа:Сега както са я направили не мога да разбера как се качват фаилове.Я помогнете малко.
С Мозила съм.
Свалих си програмата , инсталирах я , пуснах я , попълних:хост,юзер и парола обаче за това порт не знам какво да пиша.И ми излиза това.ISRalien написа:...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: humanic и 15 госта