отнсно голф 3 gti 16v
отнсно голф 3 gti 16v
въпроса ми е какво се мокри от наи малкия дъжд.и започва да гасне.чакам пет минути и се упражя
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
v e s k o написа:snupeca написа:Кабели на свещите, дистрибуторна капачка, делко, от много неща може да е, иначе да се мокри - едва ли, щом се оправя за 5 минути, най-вероятно се овлажнява
Кабели на свещите, дистрибуторна капачка, делко,тези не6та са нови
казаха ми за някакав датчик от дол под джигателя
Ако е датчика на хол ще си гасне когата си реши, не само като се овлажни
snupeca написа:v e s k o написа:snupeca написа:Кабели на свещите, дистрибуторна капачка, делко, от много неща може да е, иначе да се мокри - едва ли, щом се оправя за 5 минути, най-вероятно се овлажнява
Кабели на свещите, дистрибуторна капачка, делко,тези не6та са нови
казаха ми за някакав датчик от дол под джигателя
Ако е датчика на хол ще си гасне когата си реши, не само като се овлажнииначе и нови да са изброените неща, като се овлажнят пак правят мизерия
е кажи какво да направя
-
bocotam
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вземи един пулверизатор с вода и на загрял двигател (на тъмно) започни а пръскаш по кабеляците, делкото, бубината, докато започне да прекъсва или да светка некъде....
аз по този начин открих че кабела от бубината към дистрибуторната капачка хвърля искри, а кабела беше нов .... просто се опираше в кабела за масата към бубината. Колата не палеше когато е влажно.
Успех колега и весели празници
аз по този начин открих че кабела от бубината към дистрибуторната капачка хвърля искри, а кабела беше нов .... просто се опираше в кабела за масата към бубината. Колата не палеше когато е влажно.
bocotam написа:Вземи един пулверизатор с вода и на загрял двигател (на тъмно) започни а пръскаш по кабеляците, делкото, бубината, докато започне да прекъсва или да светка некъде....
ште пробам
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”