Risultato ricerca del TELAIO: wvwzzz1hzpp339955
Dati pervenuti dal 01/01/1998 al 13/12/2008
Il telaio richiesto non risulta nell'archivio dei veicoli rubati
Ricerca n.17943332
Nuova Ricerca
Le notizie relative ad auto, motoveicoli e targhe rubate hanno valore puramente informativo e di nessun valore legale.
Издирван Golf предаден в полицията - върнаха ми го!
lupovw написа:Risultato ricerca del TELAIO: wvwzzz1hzpp339955
Dati pervenuti dal 01/01/1998 al 13/12/2008
Il telaio richiesto non risulta nell'archivio dei veicoli rubati
Ricerca n.17943332
Nuova Ricerca
Le notizie relative ad auto, motoveicoli e targhe rubate hanno valore puramente informativo e di nessun valore legale.
в данните за периода 01/01/1998 до 13/12/2008
шасито не е сред обявените за издирване.
Проверка N17943332
Тази проверка се явява чисто информативна и няма юридическа стойност.
С една дума тази проверка каквото с нея такова и без нея.Аз съм далеч от мисълта, че Интерпол ще пусне такава информация ей така в общо достъпна форма.Защото вместо да я продадат на куп, като разберат, че се издирва ще трябва да я разкостват и разпродават на части т.е губи се ефекта "Бързи и лесни пари"
Не знам защо се чудите за КАТ и регистрацията - доколкото знам от 2007 само за колите от Германия се изисква проверка през Интерпол. Затова при германските си получаваш талона след 1 седмица, докато останалите (като италия) я регистрираш веднага. Съответно КАТ няма как да знаят, че е крадена, т.е. не може да претендираш, че са си затворили очите. Лошото е, че наистина няма как да претендираш пред автокъща или търговец, защото няма никакви доказателства, че си я взел от тях - още по-малко пък за колко пари. Дори да имаше договор, ако е някой за 500лв ще ти ги върнат и пак си вътре.
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- vanbo
- Автомобил: Passat 3 TDI
- Двигател: 1. 6 SB 1992
Приятелю, много грешки си направил в случая....Ти си ги разбрал вече - от кого и начина на закупуването , даването на големия талон / оригинала /, и ощи и още....Искренно ти пожелавам, след като успееш да си я върнеш, да е в състояние - на ход....Затова се взимай в ръце и действай, защото до този момент каузата ти е загубена...Успех!!!!
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ...кола се купува с договор за покупкопродажба заверена при нотариус или фактура ако е от юридическо лице...за останалото отговорноста си е твоя.....може и ти сам да си написал въпросния договор...за пред кат.......Пожелавам ти успех....в борбата
А и в КАТ задължително проверяват колата дали се издирва...ако ти искаш предварителна проверка си плащаш
П.с Щом кола се прехвърля с бял лист и два подписа с химикал да взема да слезна на паркинга и да си избера една и за жената.....или да я взема с мен тя да си избере...нещо пропускаш ти колега...
А и в КАТ задължително проверяват колата дали се издирва...ако ти искаш предварителна проверка си плащаш
П.с Щом кола се прехвърля с бял лист и два подписа с химикал да взема да слезна на паркинга и да си избера една и за жената.....или да я взема с мен тя да си избере...нещо пропускаш ти колега...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”