Чак пък да ги тровиш!!!
И аз съм имала такива проблеми,но сърце не ми даде да им направя нещо!
Мога да ти услужа с мойто куче!
А може и с една въздушна пушка!
Тъпото е, че в България няма институция към която да се обърнеш ... А тези котки и по-точно този твои съсед ти нарушава правата... и после защо в България има "саморазправа" a boi de rocketwhore duel ... е как няма да има ????
животните наистина не са виновни. Те не са и за жилищни кооперации с по 24 апартамента, а за еднофамилни къщи с дворове. Обаче не са и виновни и останалите живущи в блока. Е, какво е решението?
Решението е,който обича животните да си ги гледа (в къщи като мен), не да ги събира около, или във входовете и да ги храни!!!
Разберете,че има хора,които не обичат животни или ги е стах и не е нужно да им бъдат натрапвани!!
На село имаше една котка дето ядеше на баба пилета и братчеда реши да я хване по следния начин.
1. Кука тройка направена на кука двойка
2. Стоманено влакно за сом и щука след куката
3. Корда след влакното и кордата е вързана за една пръчка
И от цялата работа се получава подобие на въдица, само че за котки.
За стръв сложи парче салам Камчия и остави въдицата да престой и на сутринта познайте какво имаше - котка.
Това е доста ефикасен метод за ловене на котки, гадното е, че има вероятност котката да глътне кукичката и тогава няма вадене.
Аз лично не бих го направил, защото ми е зал за животинките, особено, ако глътне куката става интересно.
Няма да ви казвам как братчеда си извади кукичката и повода от котката, защото беше много брутално
И аз се присъединявам към тези които са за пердах на стопанина а не отрова за котките. Ако искаш ще ти пратя бейзболна бухалка, повярвай ми много е ефективна.
За по сигурно една по една.Хващаш котката с едната ръка за главата,а с другата за опашката и дърпаш рязко.Ефектът е поразителен и мигновен..............ааааа и чувал си вземи
Даскале недей така и те душа носят.
Най-добре човека да им даде валерианче или валидол (не мога да се сетя, по което от двете точно си падаха котките) и като се надрусат гадинките да ги събере в един чувал да ги закара на Камбаните и да ги пусне.
Така ще се мине без жертви.
Даскала написа:За по сигурно една по една.Хващаш котката с едната ръка за главата,а с другата за опашката и дърпаш рязко.Ефектът е поразителен и мигновен..............ааааа и чувал си вземи
Точно така е както казва Даскала, метода е поразително ефективен.
А чувалите наистина си трябват