Ди Джейски Софтуер....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
dj_nako написа:Програми с които съм работил в дискотеки са PCDJ v5.3 и Tracktor v3.3.20 удобни,лесни,с готин интерфейс и най важното е,че се работи с клавиетурата и можеш да правиш няколко неща едновременно.А за това което каза колегата по нагоре че е нужен хардуер штото софтуера бил с огр възможности,аз ти препоръчвам едно Serato с софтуера му и към него вързани 2 плеара Pioneer cdj 1000 mk3 и едно пултче Pioneer djm600.Цената им общо е към 8000лв
Ти не си разбрал май,човека иска да си прави собствени парчета(битове,лоопове)затова предложих да си земе Ризън,да дадеш 8000 лв за това е безмислено,и най големия идиот може да закачи 2 песни с тази техника,номера е да можеш да правиш собствена музика това вече е интересното а не да миксира
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Matematiks написа:dj_nako написа:Програми с които съм работил в дискотеки са PCDJ v5.3 и Tracktor v3.3.20 удобни,лесни,с готин интерфейс и най важното е,че се работи с клавиетурата и можеш да правиш няколко неща едновременно.А за това което каза колегата по нагоре че е нужен хардуер штото софтуера бил с огр възможности,аз ти препоръчвам едно Serato с софтуера му и към него вързани 2 плеара Pioneer cdj 1000 mk3 и едно пултче Pioneer djm600.Цената им общо е към 8000лв
Ти не си разбрал май,човека иска да си прави собствени парчета(битове,лоопове)затова предложих да си земе Ризън,да дадеш 8000 лв за това е безмислено,и най големия идиот може да закачи 2 песни с тази техника,номера е да можеш да правиш собствена музика това вече е интересното а не да миксира
Е ся аз просто предложих хардуер и софтуер в комбинация.Иначе за софтуер без хардуер предложих Трактор-а или Пи Си Ди Жей-я
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Junior написа:dj_nako написа:PCDJ е добра,доста време съм работил с нея,но при PCDJ е нужно предвърително да се измярят ударите в минута,а също така не вади графика на силните и слабите моменти на песента.А трактора ги измерва на момента като лоуд-неш песента в дек 1 или 2.
а към пулт може ли да се върже?
Ако питаш за трактора да!

- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма проблеми с тоя код само кажи коя версия....lavidaloca написа:Колега веднага мога да ти предложа: Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.3 Имам я на моя комп в момента. Вече не работя на нея, защото не можах да намеря лицензионен код. Ако искаш мога да ти я пратя,а пък ти дано имаш по-голям късмет с кода

- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Tinko написа:Няма проблеми с тоя код само кажи коя версия....lavidaloca написа:Колега веднага мога да ти предложа: Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.3 Имам я на моя комп в момента. Вече не работя на нея, защото не можах да намеря лицензионен код. Ако искаш мога да ти я пратя,а пък ти дано имаш по-голям късмет с кода
Това е пълното наименование

Върни се в “ОФФ-Топик - други”