Извинявам се за офф-а, ама ще я пусна все пак. Скоро ще ставам татко. С жена ми много сме се объркали за името. В крайна сметка сме се ограничили до тези варианти (от които не можем да изберем, защото ни харесват всичките) и се надявам да помогнете.
Всякакви допълнителни идеи се приемат с радост.
П.П. Извинявам се за офф-а още веднъж.
Име за момиченце
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гласувах за Боряна - най ми харесва от дадените, иначе ето ти още две имена - Росица и Румяна. Просто като пример де, ние дъщеря ни я кръстихме Румяна на едната баба, а другата се казва Росица.
Между другото това което казва maistora_1 според мен е много важно. Ние не се сетихме за това, но пък за сметка на това искахме името да е по средата на азбуката от гледна точка на изпитване в училище - да не е в първите или последните номера
ПП. Пардон сбърках. То било Бояна, а не Боряна. Считайте, че съм гласувала "Друго"

Между другото това което казва maistora_1 според мен е много важно. Ние не се сетихме за това, но пък за сметка на това искахме името да е по средата на азбуката от гледна точка на изпитване в училище - да не е в първите или последните номера

ПП. Пардон сбърках. То било Бояна, а не Боряна. Считайте, че съм гласувала "Друго"

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”