сащите накладки пак цилиндара ли не се отваря докрай или пак са по дебели не можах да разбера накладките са ,,балгарски на варна,,
Голф 3 Става вапрос за предните 1.8 90к. 94 гт купе

Накладки нешщо не стават Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вентилирани дискове - 256 мм 20 мм = накладка 16 мм
Плътни дискове - 256 мм / 11 мм = накладка 19 мм
Няма как да станат накладки за плътни дискове на вентилирани, освен ако не са стари и износени до размер 16 мм
. Обратния вариант става (накладки от вентилирани да се монтират на плътни дискове).
Опитай да ги смениш. Но след като купето е ГТ предполагам че отпред и отзад си с дискове, а предните дискове са 256мм/20мм вентилирани, което от своя страна значи 16мм накладки! Те са по-скъпи от тези за плътните (нелогичко за мен но както и да е) Аз взех Ремза за 50 кинта и след няколко месеца ги смених (защото стържеха яко) с PAGID - 107 лева. Доволен съм много. Успех!
Плътни дискове - 256 мм / 11 мм = накладка 19 мм
Няма как да станат накладки за плътни дискове на вентилирани, освен ако не са стари и износени до размер 16 мм

Опитай да ги смениш. Но след като купето е ГТ предполагам че отпред и отзад си с дискове, а предните дискове са 256мм/20мм вентилирани, което от своя страна значи 16мм накладки! Те са по-скъпи от тези за плътните (нелогичко за мен но както и да е) Аз взех Ремза за 50 кинта и след няколко месеца ги смених (защото стържеха яко) с PAGID - 107 лева. Доволен съм много. Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”