rosen79 написа:Е то остава и на -1 да замръзне.Тествай я на -15 -20 градуса.
Колега смятам, да държа въпросната бутилка, доста време и периодично ще пускам снимки, при какви градуси, какво е състоянието на нафта, в реални условия.
rosen79 написа:На мен ми остана малко от Еко когато си сменявах филтъра не съм се стил да я видя в какво състояние е.Долу в колата стои в една туба от минерална вода.Не ми се дърпаше от резервоара и прескочих само улицата и сипах в нея 1литър,ама не можах после да го сипя цялото в резервоара.Та утре ще я видя и ще кажа.
morfei1 написа:rosen79 написа:На мен ми остана малко от Еко когато си сменявах филтъра не съм се стил да я видя в какво състояние е.Долу в колата стои в една туба от минерална вода.Не ми се дърпаше от резервоара и прескочих само улицата и сипах в нея 1литър,ама не можах после да го сипя цялото в резервоара.Та утре ще я видя и ще кажа.
Колега сипвай я в една половинка, бутилка минерална вода и дай да ги "вариме", да видим на кой нафтата е по-добра
rosen79 написа:filipov написа:ace_ventura
е бива ли така, кажи името че да не се зарежда от там
От където и да зареждаш все си е тая,според мен.
SACHO7803 написа:а дали добавките в алпин дизела абсорбират водата от горивото?примерно дали от конденз или от лошо гориво на дъното на резервоара се оттаява вода.има добавки които уж абсорбират тая вода.та мисълта ми е дали алпина върши тая работа.лично аз мисля че я абсорбира но.........
1z написа:градски вчера се бях засилил да слагам алпин на омв-то и момчето ми каза че не бил хубав и имало хора които се оплаквали от него
morfei1 написа:1z написа:градски вчера се бях засилил да слагам алпин на омв-то и момчето ми каза че не бил хубав и имало хора които се оплаквали от него
Айде...... пак се връщаме в самото начало. Май най-добрата комбинация си остава, добре утаена нафта + собственоръчно слагане на добавки против замръзване и подобряване на нафтата
.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта