Специални благодарности за колегата proshev

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Съб 27 дек 2008 21:58

Vizor написа:
Jerom написа:Не е редно така. не сме тук да се набутваме баси

е сега.. зависи от гледната точка..
една гума е допустима набутка ама гума с джанта вече е прекалено
иначе колегата не е от най-коректните според мен.. но това е лично моя гледна точка.. айде няма да спамим повече че сега вече сигурно до края на януари няма да мога да пиша пак mhihi

хахаха тва не е набутване бре :P тва беше размотване
а в модуля си е яко кво :lol: пробвал съм- кефи

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Съб 27 дек 2008 22:04

Абе колега, че то излиза че си задължен на половината форум :lol: Лошо няма :D Още едно доказателство, че в форума не просто се протриват клавиатури :P Евала на колегите :bowdown

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Съб 27 дек 2008 22:35

Vizor написа:
Jerom написа:Аз друго знам за колегата Прошев... :?

Не си единствен..и то май нищо хубаво не съм чувал за него..
понабутал е малко един познат и ако потърсите ника му в търсачката или номера на колата му.. ще разберете повече за него
иначе евала mhihi
Няма значение какво излиза в търсачката,важното в случая е какво е направил за Веско :!: Радвам се, че съм помогнал с нещо Веско :)

Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BoromiR » Съб 27 дек 2008 23:18

И не само за Веско :!: Ако нещо не е направено нередно , е имало недоразомение , сигурен съм в това :!: Когато аз не познавам един човек и ми казват лоши думи и слова за него , не вярвам докато не се уверя с очите си . Мисля че и вие трябва това да правите , а не да се доверявате на слухове от тук , от там . И вина винаги има и в двете страни :!:
А доколкото голфчето ... станало е страшно злобно , с уникална предница . :twisted:

Потребителски аватар
di4evv
Автомобил: ауди а 4
Двигател:

Мнениеот di4evv » Съб 27 дек 2008 23:27

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :applause: :applause:

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Съб 27 дек 2008 23:28

BoromiR написа:И не само за Веско :!: Ако нещо не е направено нередно , е имало недоразомение , сигурен съм в това :!: Когато аз не познавам един човек и ми казват лоши думи и слова за него , не вярвам докато не се уверя с очите си . Мисля че и вие трябва това да правите , а не да се доверявате на слухове от тук , от там . И вина винаги има и в двете страни :!:
А доколкото голфчето ... станало е страшно злобно , с уникална предница . :twisted:

Подкрепям с 2 ръце.Ето ви един пример
Измамника fens_.Много го хвалиха в тунинг.бг форума а кво излезе накрая.

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Съб 27 дек 2008 23:57

Веско, радвам се бях полезна с нещо, нали знаеш, че за тебе винаги!Нали за това сме съфрумците да си помагаме?

proshev
Автомобил:
Двигател:

:@

Мнениеот proshev » Нед 28 дек 2008 0:44

господи колко сте наивни и лесни за маниполации я някой от админите да вземе да ми изтрие профила че нещо много хора взеха да говорят кво съм бил направил и какъв съм бил. Ей вие смотльовците дето много ви знае устата вие бяхте ли там видяхте ли какво се случило запознати ли сте с цялата истина или неви интересува важното е да се харесате на някой та да може евентуално да топнете чушката и вие! изобщо с мен имали ли сте личен контакат че аз нещо несе сещам А? ааа да е.. и заухарите загурели :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: АРЕ ТРИИТЕ ГО ТОЯ ПРОФИЛ ЧЕ НЕМОГА ДА ГИ ТРАЯ ТЕЯ А И МОЖЕТЕ ИЗОБЩО ДА МИ ЗАБРАВИТЕ НИКА ЯСНО ЛИ Е !!!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 28 дек 2008 0:48

Слушам!
Аз лично не се включих в темата именно защото си ми неприятен от маниерите си на шофиране. Не малко теми се пускаха, не малко мнения се писаха за него.
Не съм за триене на акаунта, защото ще си направиш нов, надявайки се да започнеш "на чисто".
Най-добре си карай с тоя, да знаят хората, да се пазят от теб :evil:
Нищо не казвам за това дали си коректен или не, радвам се, че на този колега си помогнал, но с лошото си шофиране определено компенсираш в обратна посока!

proshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот proshev » Нед 28 дек 2008 0:53

не спокойно за нищо на света няма да си правя нов рег такаче трии ако искам нов рег и сега мога да си направя немислиш ли и да влизам само с него или кво трябва да се принизявам до на равнището на някой хора и да започна да псувам наред за да го изтриете ли ако е така само кажи :evil:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: :@

Мнениеот Luciano » Нед 28 дек 2008 0:53

proshev написа:господи колко сте наивни и лесни за маниполации я някой от админите да вземе да ми изтрие профила че нещо много хора взеха да говорят кво съм бил направил и какъв съм бил. Ей вие смотльовците дето много ви знае устата вие бяхте ли там видяхте ли какво се случило запознати ли сте с цялата истина или неви интересува важното е да се харесате на някой та да може евентуално да топнете чушката и вие! изобщо с мен имали ли сте личен контакат че аз нещо несе сещам А? ааа да е.. и заухарите загурели :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: АРЕ ТРИИТЕ ГО ТОЯ ПРОФИЛ ЧЕ НЕМОГА ДА ГИ ТРАЯ ТЕЯ А И МОЖЕТЕ ИЗОБЩО ДА МИ ЗАБРАВИТЕ НИКА ЯСНО ЛИ Е !!!

:shock :shock :shock
За пръв път чувам за теб, ама това ми беше достатъчно.
:shock :shock :shock
Боже, колко мъка има по тоя свят....

proshev написа:кво трябва да се принизявам до на равнището на някой хора и да започна да псувам наред за да го изтриете ли ако е така само кажи :evil:

продължаваш и не се усещаш...

proshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот proshev » Нед 28 дек 2008 0:58

кажи за кое несе усещам А?
И веско много извинявай за спама

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 28 дек 2008 1:06

Последно мнение ми е това по тая тема, че не искам да посрещна Новата година с модул :lol:
Батенце, защо си така негативно настроен?! Че някой си написал нещо си за теб...ако си сгрешил-признай си, ако не-обори го. Ама ти почваш да викаш тука за чушки, сирене, плодове и всекви храни...
Една хубава тема да има покрай тази Коледа и тя отиде на кино.
Айде със здраве и леко с нервите ;)
:beer

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 28 дек 2008 1:07

Колеги исках да похваля Прошев за доброто което е сторил, а вие как се нахвърлихте заради някакви стари теми за стила му на каране, без значение верни или не, а само дочуто от тук от там... :036:

proshev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот proshev » Нед 28 дек 2008 1:11

безсмислено е да споря с умствено изостанали хора

Върни се в “ОФФ-Топик - други”