Колега, не ми се коментират такива неща. Това няма да върне Коцето сред нас.russonera написа:Добре как е станала злополуката.Защо докторите не са могли да го спасят,много усложнения ли е имало
Скръбна вест - отиде си колегата ни Individual
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- vaskata_kz
- Автомобил:
- Двигател:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Бях виждал голфа по улиците, видях във форума темата за колата, четох четох... та чак благородно завидях на собственика и... Когато се запознах с Коцето неможех да повярвам че този малчуган кара и с такъв хъс прави колата си докато не видях с очите си ентусиазма му... Този малък човек ще запомня с огромното му чувство за хумор. Гордея се с това че съм имал възможността да го познавам.
Когато един от най-близките ми приятели почина при катастрофа, на погребението му една жена ме попита какво се е случило и след като и обясних тя през сълзи каза "Да му се незнаеше и на съдбата..." и си отиде... Винаги щом някой млад човек си отиде толкова нелепо в главата ми изниква тази картина. И всеки път си пожелавам да не я виждам повече....
Почивай в мир Коце!
Когато един от най-близките ми приятели почина при катастрофа, на погребението му една жена ме попита какво се е случило и след като и обясних тя през сълзи каза "Да му се незнаеше и на съдбата..." и си отиде... Винаги щом някой млад човек си отиде толкова нелепо в главата ми изниква тази картина. И всеки път си пожелавам да не я виждам повече....
Почивай в мир Коце!
Passat_bs написа: Дано поне на мястото, където си в момента има черен истински триврат GOLF R32.R.I.P.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”