Колега, въпросния N95 8GB ми е от повече от година в джоба и ни слайда му се е разхлопал, както някои колеги пишат, ни му има нещо друго. Това един мултимедиен компютър и повечето от функциите му едва ли ще ги ползваш. Разбира се, има и много други алтернативи и по-добри, а и цената 1000 лв. мисля, не е много реална към момента за този модел, но ти си знаеш. Аз лично не виждам алтернатива на пазара за 1000-1200 лв., с която да го сменя засега. И сравненията с Iphone са малко смешни, имайки предвид различната платформа и интерфейс на двата телефона. И моля колеги, малко по-полека с оценките за неща, дето сте ги виждали в чужди ръце или на витрината в някой магазин. И мен ми казаха, че Samsung са добри в правенето на микровълнови печки само, ама мисля да не вярвам.
P.S. A рaзликите между N95 и N95 8GB са и малко в дисплея, освен паметта и цената и да не изброявам повече в отклонение на темата.
Мнения за GSM? Nokia?
Re: Мнения за GSM? Nokia?
koko_GTI написа:и аз исках да си мупувам точно този модел , но ме разубедиха. казаха ми да мина няколко пъти с колата през него и да не го поглеждам повече. замислял ли си се за този модел HTC p3300Калоян Кирилов написа:Заслужава ли си този телефон парите (1000 лв) (Nokia N95 8GB). Който е с такъв нека сподели мнения. Разрових се из нета и само хвалби за него...
http://technology.actualno.com/news_90538.html
разгледай го внимателно . само няма 3G . аз сега си взех талъв и трябва да ти кажа че съм супер доволен. може да погледнеш и тук :
http://forum.pocketbulgaria.com/index.php
дано да съм бил полезенуспех
Ти кога за последно видя въпросния телефон?Айде да не превръщаме темата в хранилка.Има много по-добри и много по-слаби телефони.Мнението ми го има по-горе иначе.
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
телефон
неможе всички мнения да са положителни за тази нокия де . така че , аз си казвам моето мнение и това е 

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Да изкажа и аз моето мнение Н95 е добър ,но не бих си го взел никога-тухла 4етворка
.
Имал функции-какви функции има?колко от тях ще използваш?Само не започвайте с ужасната 5мегапикселова камера,това все пак е телефон.
относно навигацията може да се използва супер подробна карта/гармин мобайл /използвам същата на е51 с външен ГПс модул.
Помослиси добре хиляда лв са доста пари-за тази сума можеш да си купиш гармин нуви 215+бг карта за 399 и за останалите 600лв да си купиш друг хубав телефон и дори да ти останат пари.
Весели празници!

Имал функции-какви функции има?колко от тях ще използваш?Само не започвайте с ужасната 5мегапикселова камера,това все пак е телефон.
относно навигацията може да се използва супер подробна карта/гармин мобайл /използвам същата на е51 с външен ГПс модул.
Помослиси добре хиляда лв са доста пари-за тази сума можеш да си купиш гармин нуви 215+бг карта за 399 и за останалите 600лв да си купиш друг хубав телефон и дори да ти останат пари.
Весели празници!
- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Аз съм с N95 но първия който излезе!Много съм доволен от него,всеки път си актуализирам софтуера като излезе нова версия!Дори съм си качил и Том Том за цяла Европа!Ама бих го сменил с ето този http://www.o-connect.com/index.php?type ... Phone=2549
Има същите функции като Нокията,но дисплея е по-голям
Има същите функции като Нокията,но дисплея е по-голям

Vlad777 написа:Аз реших да си купя този телефон:
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php
Колега, ся аз да се направя от разбирачите. "Чух", че тоя телефон има много дървен тъчскрийн, в смисъл пада яко натискане. Верно ли е, ако си го взел вече?
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Bubetooo написа:"Има два вида телефони Nokia и всички останали..."
Това може би е вярно, но е категорично финиширало с н сериите на братята финландци. Имам удоволствието да притежавам апарат от тази марка и клас. На галено го наричам Бъги. Няма телефон с повече бъгове. Единствената причина да не разкарам Бъги е че искам да видя докъде ще стигне в бъговете. Всеки ден има нови и нови изживявания.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”