удар на предна дясна гума
- D@nchoni
- Автомобил:
- Двигател:
удар на предна дясна гума
Аве хора изпрасках един бордюр с 50км и колата едва едва се движи супер много се клати мисля че сам изкривил носача освен него ко друго може да сам прееебал

-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: удар на предна дясна гума
D@nchoni написа:Аве хора изпрасках един бордюр с 50км и колата едва едва се движи супер много се клати мисля че сам изкривил носача освен него ко друго може да сам прееебал![]()
![]()
![]()
Ми какво да ти кажа...много неща.50 км/ч не е малка скорост...Утре на сервиз.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Носач, биалетка, кормилен накрайник, каре, полуоска
Бих те посъветвал да не караш така колата, направо на майстор. Ето я моята полуоска след удар с около 40 .. мда колата се движеше ама цялото купе подскачаше от полуоската докато я изтегля от кръстовището, така че пътна помощ и сервиз
Сигурно и твоята е крива и за това се клати колата, а на мен ремонта ми излезе 270лв с труд и части втора употреба. След това хубав реглаж задължително!
П.С. Съжалявам за случилото се колега, наистина е кофти
Бих те посъветвал да не караш така колата, направо на майстор. Ето я моята полуоска след удар с около 40 .. мда колата се движеше ама цялото купе подскачаше от полуоската докато я изтегля от кръстовището, така че пътна помощ и сервиз
Сигурно и твоята е крива и за това се клати колата, а на мен ремонта ми излезе 270лв с труд и части втора употреба. След това хубав реглаж задължително!
П.С. Съжалявам за случилото се колега, наистина е кофти
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”