Възможно ли е водната помпа да се повреди от менте антифриз
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На моята жигула на 34 г....е с оригиналната турбина....сменил съм само около 10-15 лагера на оста на водната помпа и 2 бр. радиатора щото перката на два пъти изкачаше от оста и се забиваше в радиаторите...карана е понякога с антифриз а когато нямаше антифриз(ах романтика)зимата вечер се източваше водата и чат пат се пукаха смукателните колектори от долу....ама турбинката си е оригинална......и това какво доказва......Доскоро карах дърва и тухли за лично ползване с нея.....сега вече е в пенсия.......мир на ламарината и......
Ronin написа:На моята жигула на 34 г....е с оригиналната турбина....сменил съм само около 10-15 лагера на оста на водната помпа и 2 бр. радиатора щото перката на два пъти изкачаше от оста и се забиваше в радиаторите...карана е понякога с антифриз а когато нямаше антифриз(ах романтика)зимата вечер се източваше водата и чат пат се пукаха смукателните колектори от долу....ама турбинката си е оригинална......и това какво доказва......Доскоро карах дърва и тухли за лично ползване с нея.....сега вече е в пенсия.......мир на ламарината и......
....че никой, дори и Немците, немогат да се надпреварват с инженерната мисъл на Руснака :hahachristmas
За съжаление съвременните автомобили, са малко по различни от твоята "жужка" и експлоатация - "въобще не ми пука" им се отразява зле.
Междудругото, "жужа" на колко километра беше?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”