нужда от съвет
-
- Автомобил:
- Двигател:
нужда от съвет
Случва ми се нещо доста интересно, та реших вече и по форуми да пиша защото не знам какво точно да направя. Имам Голф 4 1.9 ТДИ 90 к.с. 1999г. Палеше без никакви проблеми от първия път, до онзи ден..... Прибрах се сутринта от София до Перник, спрях за малко и когато се опитах да запаля - до там. Върти, но не пали. Ток има, нафта има (само на ОМВ сипвам алпин), маслото е сменено преди 1 месец, антифриз има, филтрите са сменени. Първото нещо беше да и направя комп. диагностика.... Отчита само ниско налягане на горивото. От там на сервиз.... НЕ е от: помпа, двигател, стартер, филтри, свещи и не знам си още какво провериха (щото аз грам не разбирам) и пак не пали....... Се си мисля, че в този сервиз може да не са мн. добри, въпреки, че ми ги хвалят и за това ако някой има някакво предположение или насока (каквото и да е!!!!), моля ви кажете...........
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
tomov_bg написа:Е добре де, а ако е там проблема на компютърната диагностика няма ли да си покаже...... 3
Ако е имобилайзера ще пали за момент и ще гасне а на таблото ще ти мига жълто ключе ама не ми се вярва да е от него ! Това дето го каза "niks" за отворения клапан скоро помогна на един друг колега със същия проблем така че ако още не си го проверил-виж го ! А колкото до алармата без дистанционно- как досега я е карал тази кола ако е такъв проблема ??
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”